Filter op

Prijs
66 84
Kenmerk
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte
meer... minder
Breedte
meer... minder
Dikte
meer... minder

KLP beschoeiing

Nieuw: KLP Rapid Retain beschoeiingspanelen.  Het beschoeiingssysteem bestaat uit panelen en combi-palen. Door de hoge stijfheid van de panelen kan de beschoeiing met behulp van een kraan in de grond gedrukt worden.Het innovatieve schotprofiel zorgt voor horizontale en verticale stijfheid. Dit terwijl het schot nog onder de 25 kg blijft bij 1 meter schothoogte en 2.1 meter schotlengte. Met name de ijzersterke koppeling van de schotten is uniek in het ontwerp, waardoor het niet meer nodig is om de palen exact op het verbindingspunt van de panelen te plaatsen. Aannemers kunnen de beschoeiing veel sneller installeren, omdat ze de palen en panelen nu in één gang kunnen plaatsen. Afhankelijk van de grondslag kunnen zelfs plaatsingsafstanden van 1 paal per meter gehaald worden. Projecten kunnen dus sneller en goedkoper opgeleverd worden. KLP® RapidRetain wordt vervaardigd uit gerecycled kunststof en heeft een minimale technische levensduur van 50 jaar. Het materiaal rot niet, loogt geen schadelijke stoffen uit naar het milieu en wordt niet aangetast door UV licht. Het materiaal is ook nog te plaatsen bij vorst, zonder kans op breuk. Download hier de folder KLP® RapidRetain beschoeiing. Download hier de folder KLP® Prowal beschoeiing.

Kunststof - KLP beschoeiing

KLP Rapid Retain Panel

210, 210, 210 cm

Kunststof beschoeiingspanelen. Door de hoge stijfheid...

"Sinds 2 jaar klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Webdesign: G2O: Reclamebureau Utrecht - Realisatie T100