Filter op

Materiaalsoort
meer... minder
Prijs
17 207
Behandeling
meer... minder
Lengte
meer... minder
Breedte
meer... minder
Dikte
meer... minder

Accoya

Accoya® is door en door gemodificeerd hout, met een zeer lange levensduur. Het hout werkt veel minder dan andere houtsoorten, en heeft een constante kwaliteit. Accoya® laat zich net zo makkelijk bewerken als harde naaldhoutsoorten. U kunt dit zonder behandeling buiten toepassen.  Belangrijke voordelen: Duurzaamheidsklasse 1: minimale levensduur van 50 jaar boven de grond, en 25 jaar in grond- of watercontact (zoet water). Door het modificatieproces zijn er geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig. Stabiel, werkt 70 tot 80% minder dan andere houtsoorten. Dus minder onderhoudskosten door langere levensduur van coatings. Constante kwaliteit en gebruiksgemak. Met Accoya® hout bent u verzekerd van een constante kwaliteit, duurzaamheid en dimensiestabiliteit. Laat zich net zo makkelijk bewerken als harde naaldhoutsoorten. Ecologisch verantwoord, voor de productie van Accoya worden snelgroeiende houtsoorten gebruikt, zoals Radiata Pine. Bij het modificatieproces worden geen giftige stoffen gebruikt. Accoya hout is volledig recyclebaar. Voor meer informatie kunt u de Brochure Accoya downloaden.

Accoya

Accoya 18x45 mm

300 cm

Accoya lat van 18x45mm leverbaar uit voorraad. Deze lat...

Accoya 18x145 mm

420 cm

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze...

Accoya 44x68 mm

420 cm

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze...

Accoya 68x68 mm

300 cm

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze...

Accoya rabat

420 cm

Accoya rabat voor uw gevel dikt 18mm. in twee breedte...

Accoya bevelsiding

420 cm

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze...

Accoya vloerdeel

480 cm

De werkende breedte is 185 mm. Dit is de...

Accoya dekdeel clipprofiel

300, 360, 420, 480 cm

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons...

"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Echt heel goed geholpen. Als iedereen in de wereld zo aardig zou zijn als de man achter de balie was er nergens oorlog."
Gertjan Al - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Webdesign: G2O: Reclamebureau Utrecht - Realisatie T100