Cortenstaal poer 150x150 mm, h 600 mm

Dit is de Cortenpoer Original. De poer is verroest en zal in de tuin verder de roestige kleur krijgen. De cortenpoer heeft ronde hoeken en is voorzien van vaste draadstang M16. De poeren worden standaard geleverd met een BET-17 plaatje, welke zit inbegrepen bij de prijs.Ook zwart of wit verkrijgbaar.
Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Cortenstaal poer 150x150 mm, h 600 mm
Prijs:
€ 135,00
Voorraad: 38
Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Diameter (mm) 0
Dikte (mm) 150
Breedte (mm) 600
Lengte (mm) 150
Artikelcategorie Paalhouders en U-ankers
Materiaalcode Cortenstaal
Materiaalgroep codes Metaal
SKU 465020

Productomschrijving

Cortenpoer Original, verroest, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van vaste draadstang M16. De poeren worden standaard geleverd met een BET-17 plaatje, welke zit inbegrepen bij de prijs.

Om lang plezier te hebben van een overkapping, tuinverblijf of tuinkamer, is een goede fundering erg belangrijk. Deze stevige fundering wordt vaak met behulp van cortenpoeren gerealiseerd. Deze roestige poeren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. 

Dankzij cortenpoeren is er de mogelijkheid om de zachthouten palen zoals Lariks/douglas of Geïmpregneerd Vuren boven de grond toe te passen. Dit verhoogt de levensduur van de overkapping.

Cortenstalen poeren kunnen aan de bovenzijde gelijk worden gehouden met het maaiveld. Een andere optie is om de poeren uit te laten steken boven het maaiveld.

Een cortenpoer is aan de hand van de volgende stappen te plaatsen:

1. Graaf een gat waarin een poer en tegel past

2. Leg een tegel op de grond, hier komt de cortenpoer op te staan.

3. Vul het gat aan met cement en water. Dit zorgt dat er een klomp van de poer, tegel en cement ontstaat.

 

Search engine powered by ElasticSuite