Filter op

Materiaalsoort
Prijs
Manufacturers
Filter

Hardhouten damwand

Onze hardhouten damwandplanken vallen in duurzaamheidsklasse 1, wat inhoudt dat de levensduur neerkomt op ongeveer 25 jaar. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, en op aanvraag ook in verschillende hoogtes en diktes. Naast het hout heeft Van Dorp Hout ook een uitgebreid assortiment ijzerwaren, zoals slotbouten, houtdraadbouten en draadstangen.

Damwand en beschoeiingen - Damwand

Damwand hardhout

100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 cm

Hardhouten damwandplanken. Uiterst geschikt voor...

Damwand hardhout

100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 cm

Hardhouten damwandplanken. Uiterst geschikt voor...

"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100