Fiberdeck WEO35 gevelprofiel triple 33x140 - Light Grey

WPC WEO®35 gevelprofiel light grey. De WEO 35 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 35 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.
Selecteer productttype

Niet op voorraad

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Diameter (mm) 0
Dikte (mm) 33
Breedte (mm) 140
Lengte (mm) 0
Artikelcategorie Houtcomposiet: gevel
Materiaalcode Fiberdeck
Materiaalgroep codes Houtcomposiet
SKU 050300

Productomschrijving

Opmerkelijke en duurzame houtimitatie

Houten bekleding: warm, maar veel onderhoudskosten? Dé oplossing is een WEO®-Gardenwall van houtcomposiet! De WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is ontwikkeld volgens de nieuwste extrusietechnologieën en combineert duurzaamheid met het warme uiterlijk van hout. Het trendy en eigentijdse openlatwerkprofiel geeft het project een zeker ritme, terwijl de natuurlijke en warme uitstraling van hout behouden blijft. De willekeurige kleurschakeringen versterken het realistische beeld van natuurlijk en onbehandeld hout.

Een stabiel rhombus profiel

Het WEO®-profiel wordt gestabiliseerd door de onderzijde, of ruglaag. De structuur van de WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is voorzien van noppen op de rugzijde, zodat een natuurlijke ventilatieruimte ontstaat tussen de houder en de bekleding. Verticaal volstaat het om deze planken op een eenvoudige houten of metalen draagstructuur te bevestigen. Nog een voordeel is dat Gardenwall met WEO®-planken rotting en vochtopname uitsluit. 

Hedendaags en trendy profiel

WEO®-Gardenwall is – door het open latwerk – een perfecte imitatie van houten bekleding en is zonder meer modern en aantrekkelijk. De planken met duidelijk reliëf doorbreken het eentonige en regelmatige ritme van gevels. Het uitgesproken trapeziumvormige golfontwerp zorgt ervoor dat regenwater goed afvloeit. 

Ze kunnen in twee richtingen – verticaal of horizontaal – geïnstalleerd worden en accentueren zo de hoogte of diepte van de profielen.

WEO®-Gardenwall vastschroeven

De WEO®-Gardenwall van houtcomposiet kan zeer makkelijk aangebracht worden dankzij de tand-en-groefverbinding. Het wordt eenvoudigweg op een houten of metalen draagstructuur geschroefd vanaf het diepst van de golf, en dat door middel van zelfborende schroeven in dezelfde kleur als de planken. Met dit eenvoudige en snelle systeem kunnen ze foutloos worden aangebracht door de diepte van de verbinding aan te passen; bovendien is de bevestiging van de planken daardoor ook zo goed als onzichtbaar.

Een composietplank vervangen is kinderspel, dit zorgt voor gemak bij onderhoudswerkzaamheden. Tussen de dragers wordt een hart-op-hart afstand gehouden van 40 of 60 cm, afhankelijk of de gevel aan de zonkant staat of niet.

Roestvrijstalen schroef met gekleurde kop

De roestvrijstalen schroeven voor de bevestiging van WEO®-Gardenwall zijn nagenoeg onzichtbaar, dit doordat hun kop dezelfde kleur heeft als de gevelplanken. Door ze in de diepte van de golfvorm aan te brengen, gaan ze als het ware op in het geheel. Bovendien kan de afstand tussen twee gevelplanken ook makkelijker bepaald worden met schroeven dan met clips.

20 jaar garantie tegen verkleuring!

WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is ook buiten bijzonder resistent dankzij de coating die op het oppervlak is aangebracht. Deze waterdichte coating op basis van polyethyleen maakt dat de gevel minder onderhoud nodig heeft en dat de kleur van de gevelplanken de tand des tijds doorstaat: het is UV-bestendig en niet-poreus en vormt daardoor de volmaakte bescherming tegen weersinvloeden en andere aantastingen waarmee traditionele profielen te kampen kunnen hebben. Op die manier behouden de planken vele jaren hun esthetische eigenschappen!

Ideaal voor buitenisolatie (ITE)!

Door het trapeziumvormig profiel zijn de gevelplanken licht en makkelijk te installeren. De planken zijn ook volledig geschikt voor plaatsing op buitenisolatie en dat, op elk isolatiesysteem (bv. het RedAir System). WEO®-Gardenwall van houtcomposiet leent zich in bepaalde situaties ook voor renovatie of uitbreiding van eengezinswoningen, residenties en openbare gebouwen. Informeer bij uw vakspecialist naar de mogelijkheden van deze profielen en vraag ook meer uitleg over de plaatsing.

Het composietmateriaal dat voor de vervaardiging van WEO®-Gardenwall wordt gebruikt, is voor 95% afkomstig van gerecyclede producten en is voor 100% recyclebaar. Polymeer (PEHD) is het resultaat van een proces waarbij plasticafval, meer specifiek, afval van plastic flessen worden hergebruikt. De houtdeeltjes zijn afkomstig van herbruikbaar en beschikbaar gemaakt afval van de houtindustrie.

WEO®-Gardenwall bevat geen giftige producten en er is ook geen gevaar voor uitstoot van VOS; het is met andere woorden volstrekt gezond voor de omgeving van de gebruikers. WEO®-producten vormen een ecologisch alternatief voor tropisch hout.

 

Search engine powered by ElasticSuite