Fiberdeck WEO35 gevelprofiel triple 33x140 - Teak

Referentie: 050230-WPCWEO35 2501

Let op: neem contact op voor de actuele beschikbaarheid.

WEO® is gevelbekleding van gecoëxtrudeerd houtcomposiet met pseudolattenwerk. Doordat WEO® een trapeziumvormig profiel heeft, kan het horizontaal en verticaal geplaatst worden.

De polyethyleenlaag rondom het volledige oppervlak vormt een gewaarborgde bescherming van het houtcomposiet tegen vochtopneming. Bovendien beschermt ze tegen vlekken en verkleuring. De planken voor het pseudolattenwerk hoeven maar met één roestvrijstalen schroef per bevestigingspunt vastgemaakt te worden, wat maakt dat deze gevelbekleding snel en bedrijfszeker geïnstalleerd kan worden. Een zeer geslaagd houtaspect met intense en matte kleuren. Meerkleurenvariaties op één enkele plank geven de gevel een zeker ritme en een niet te imiteren warme uitstraling.

Selecteer producttype

Productdetails

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Fiberdeck WEO35 gevelprofiel triple 33x140x3000 - Teak
Prijs: € 46,21
Voorraad: 0
Fiberdeck WEO35 gevelprofiel triple 33x140x3600 - Teak
Prijs: € 55,45
Voorraad: 0

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Opmerkelijke en duurzame houtimitatie

Houten bekleding: warm, maar veel onderhoudskosten? Dé oplossing is een WEO®-Gardenwall van houtcomposiet! De WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is ontwikkeld volgens de nieuwste extrusietechnologieën en combineert duurzaamheid met het warme uiterlijk van hout. Het trendy en eigentijdse openlatwerkprofiel geeft het project een zeker ritme, terwijl de natuurlijke en warme uitstraling van hout behouden blijft. De willekeurige kleurschakeringen versterken het realistische beeld van natuurlijk en onbehandeld hout.

Een stabiel rhombus profiel

Het WEO®-profiel wordt gestabiliseerd door de onderzijde, of ruglaag. De structuur van de WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is voorzien van noppen op de rugzijde, zodat een natuurlijke ventilatieruimte ontstaat tussen de houder en de bekleding. Verticaal volstaat het om deze planken op een eenvoudige houten of metalen draagstructuur te bevestigen. Nog een voordeel is dat Gardenwall met WEO®-planken rotting en vochtopname uitsluit. 

Hedendaags en trendy profiel

WEO®-Gardenwall is – door het open latwerk – een perfecte imitatie van houten bekleding en is zonder meer modern en aantrekkelijk. De planken met duidelijk reliëf doorbreken het eentonige en regelmatige ritme van gevels. Het uitgesproken trapeziumvormige golfontwerp zorgt ervoor dat regenwater goed afvloeit. 

Ze kunnen in twee richtingen – verticaal of horizontaal – geïnstalleerd worden en accentueren zo de hoogte of diepte van de profielen.

WEO®-Gardenwall vastschroeven

De WEO®-Gardenwall van houtcomposiet kan zeer makkelijk aangebracht worden dankzij de tand-en-groefverbinding. Het wordt eenvoudigweg op een houten of metalen draagstructuur geschroefd vanaf het diepst van de golf, en dat door middel van zelfborende schroeven in dezelfde kleur als de planken. Met dit eenvoudige en snelle systeem kunnen ze foutloos worden aangebracht door de diepte van de verbinding aan te passen; bovendien is de bevestiging van de planken daardoor ook zo goed als onzichtbaar.

Een composietplank vervangen is kinderspel, dit zorgt voor gemak bij onderhoudswerkzaamheden. Tussen de dragers wordt een hart-op-hart afstand gehouden van 40 of 60 cm, afhankelijk of de gevel aan de zonkant staat of niet.

Roestvrijstalen schroef met gekleurde kop

De roestvrijstalen schroeven voor de bevestiging van WEO®-Gardenwall zijn nagenoeg onzichtbaar, dit doordat hun kop dezelfde kleur heeft als de gevelplanken. Door ze in de diepte van de golfvorm aan te brengen, gaan ze als het ware op in het geheel. Bovendien kan de afstand tussen twee gevelplanken ook makkelijker bepaald worden met schroeven dan met clips.

20 jaar garantie tegen verkleuring!

WEO®-Gardenwall van houtcomposiet is ook buiten bijzonder resistent dankzij de coating die op het oppervlak is aangebracht. Deze waterdichte coating op basis van polyethyleen maakt dat de gevel minder onderhoud nodig heeft en dat de kleur van de gevelplanken de tand des tijds doorstaat: het is UV-bestendig en niet-poreus en vormt daardoor de volmaakte bescherming tegen weersinvloeden en andere aantastingen waarmee traditionele profielen te kampen kunnen hebben. Op die manier behouden de planken vele jaren hun esthetische eigenschappen!

Ideaal voor buitenisolatie (ITE)!

Door het trapeziumvormig profiel zijn de gevelplanken licht en makkelijk te installeren. De planken zijn ook volledig geschikt voor plaatsing op buitenisolatie en dat, op elk isolatiesysteem (bv. het RedAir System). WEO®-Gardenwall van houtcomposiet leent zich in bepaalde situaties ook voor renovatie of uitbreiding van eengezinswoningen, residenties en openbare gebouwen. Informeer bij uw vakspecialist naar de mogelijkheden van deze profielen en vraag ook meer uitleg over de plaatsing.

Het composietmateriaal dat voor de vervaardiging van WEO®-Gardenwall wordt gebruikt, is voor 95% afkomstig van gerecyclede producten en is voor 100% recyclebaar. Polymeer (PEHD) is het resultaat van een proces waarbij plasticafval, meer specifiek, afval van plastic flessen worden hergebruikt. De houtdeeltjes zijn afkomstig van herbruikbaar en beschikbaar gemaakt afval van de houtindustrie.

WEO®-Gardenwall bevat geen giftige producten en er is ook geen gevaar voor uitstoot van VOS; het is met andere woorden volstrekt gezond voor de omgeving van de gebruikers. WEO®-producten vormen een ecologisch alternatief voor tropisch hout.

'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100