Accoya channelsiding (verticaal rabat)

Referentie: 740230-1900181303000

Op zoek naar een zeer duurzame en exclusieve gevel of schutting? Dan is Accoya channelsiding dé houtsoort! Waar halfhoutsrabat gewoonlijk horizontaal wordt toegepast, wordt channelsiding vooral staand, of verticaal, toegepast.

Wat betreft de houtsoort Accoya: Accoya is niet alleen zeer duurzaam in de manier waarop het wordt geproduceerd, maar heeft ook een levensduur van tot wel 50 jaar boven de grond. Hoewel Accoya een zachthoutsoort is, zorgt de unieke behandeling voor deze speciale eigenschappen en bijzonder lange levensduur.

De channelsiding planken van Accoya zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. De werkende maat is 130 mm.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Zeer duurzaam: +50 jaar boven de grond
  • Ook geschikt voor toepassing bij zoute/zilte lucht
  • Minimale werking
  • Zachthout met alle voordelen van hardhout; en nog meer
  • De behandeling is bepalend voor de duurzaamheid
  • Verschillende houtstructuren

Productdetails

Materiaalsoort Accoya

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Accoya channelsiding 18x130x4200 (vert rabat)
Prijs: € 100,78
Voorraad: 8
Accoya channelsiding 18x130x3000 (vert rabat)
Prijs: € 71,98
Voorraad: 0
Accoya channelsiding 18x130x4800 (vert rabat)
Prijs: € 115,17
Voorraad: 0

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Op zoek naar een zeer duurzame en exclusieve gevel of schutting? Dan is Accoya channelsiding dé houtsoort! Waar halfhoutsrabat gewoonlijk horizontaal wordt toegepast, wordt channelsiding vooral staand, of verticaal, toegepast.

Wat betreft de houtsoort Accoya: Accoya is niet alleen zeer duurzaam in de manier waarop het wordt geproduceerd, maar heeft ook een levensduur van tot wel 50 jaar boven de grond. Hoewel Accoya een zachthoutsoort is, zorgt de unieke behandeling voor deze speciale eigenschappen en bijzonder lange levensduur.

De channelsiding planken van Accoya zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. De werkende maat is 130 mm.

Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De palen zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, daardoor kennen ze nagenoeg geen krimp en uitzetting. Deze paal of ligger is door zijn hoge duurzaamheid goed te gebruiken in uw tuin of als afwerking van uw gevel. Een tip: Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 en verzinkte schroeven. Zwarte vlekken kunnen dan een gevolg zijn. Voorkom dit door een speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven te gebruiken.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Accoya | Het verhaal van de houtnerf

Rabat planken monteren

IJzeren bevestigingsmaterialen gebruiken: wanneer wel of niet?

'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100