WPC WEO®60 gevelprofiel ipé

Referentie: 815235-WPC33140WEO60 2664

De WEO 60 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 60 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Optiek van hedendaags open latwerk
  • Buitengewone imitatie van natuurlijk hout
  • 20 jaar lang kleurgarantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Productdetails

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
WPC WEO®60 gevelprofiel dubbel 33x140x3600 - Ipé
Prijs: € 60,94
Voorraad: 91

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Waterbestendige gevelbekleding 

WEO® gevelbekledingsprofielen zijn waterdicht. De co-extrusie laag beschermt het houtcomposietmateriaal. Het is een waterdichte barrière tegen het binnendringen van vocht. 

Bovendien voorkomt het trapeziumvormige profiel dat het water afloopt.  Het voert regenwater af wanneer het horizontaal wordt gelegd.

Onze exclusieve co-extrusietechnologie biedt een garantie van 20 jaar op vochtbestendigheid, weerstand tegen aantasting door insecten en bovenal, tegen verkleuring.

Snel en gemakkelijk te installeren 

Het WEO® 60 profiel wordt gestabiliseerd door de onderzijde, of ruglaag. De grote cellen zijn in het midden versterkt voor een betere schokbestendigheid.

WEO® 60 composiet gevelbekleding wordt op dezelfde manier geplaatst als WEO® 35 gevelbekleding, met behulp van gekleurde schroeven of een roestvrij stalen schroef die in de verdiepte groef van messing wordt geschroefd. Het profiel ook voorzien van nokken op de achterkant om de ventilatie tussen de ondergrond en de bekleding te verzekeren. Deze luchtcirculatie is alleen bedoeld voor de ventilatie van het substraat. WEO gevelbekleding is waterdicht en regenbestendig.

Hedendaags en trendy profiel 

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Met verticaal gelegde planken met kleine voegen, geeft het ritme aan de gevel. De plaatsing van dit soort planken is vaak tijdrovend en vereist zeer stabiele houtsoorten.

De WEO 60 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 60 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.

WEO 35 en WEO 60 profielen kunnen worden gemengd om de gevel een ritmisch uitzicht te geven, en kunnen ook worden gecombineerd met andere moderne materialen voor het beste effect.

Ideaal voor buitenisolatie (ITE)! 

Het isoleren van onze gebouwen is een uitdaging om onze CO2-impact te verminderen.

Het honingraatprofiel van WEO gevelbekleding in combinatie met isolatie zorgt voor een isolerende oplossing die zeer dicht aanleunt bij het materiaal hout.

WEO® composietgevelbekleding is daarom volledig compatibel met externe isolatie (ITE), en kan aan elk isolatiesysteem worden aangepast. WEO® composiet gevelbekleding is geschikt voor renovatie, uitbreiding, eengezinswoningen, meergezinsgebouwen en openbare gebouwen.

WEO® gevelbekleding is duurzamer dan houten gevelbekleding. Bovenal vergt het minder onderhoud. Het is het ideale product voor plaatsen die het meest zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden (vochtigheid, zon, enz.).

Opmerkelijke en duurzame houtimitatie 

De textuur van WEO gevelbekleding is als een levend materiaal. Het bestaat uit een spel van microreliëfs en verdiepingen, waardoor het een lichtinval heeft die lijkt op natuurlijk hout. Het product wekt op het oppervlak de indruk van natuurlijke vezels.

Bovendien zijn de kleuren niet homogeen. Ze zijn samengesteld uit verschillende multikleurige pigmenten die zich willekeurig vermengen om de nerven van een houten plank na te bootsen.

De vergelijking met natuurlijk hout is treffend. Maar daar houdt de vergelijking op, want WEO gevelbekledingsprofielen zijn ongevoelig voor licht en UV verkleuring. De originele intense kleur is gegarandeerd na verloop van tijd.

De samenstelling van het materiaal met een meerderheid van zaagsel in combinatie met polyethyleen geeft het een geluid en verwerkingsgedrag dat zeer vergelijkbaar is met dat van hout in vergelijking met alle andere polymeren op de markt.

'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100