WPC WEO®60 gevelprofiel ipé

Referentie: 050736-WPCWEO60 2664

De WEO 60 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 60 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Optiek van hedendaags open latwerk
  • Buitengewone imitatie van natuurlijk hout
  • 20 jaar lang kleurgarantie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Productdetails

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Fiberdeck WEO60 gevelprofiel dubbel 33x140x3600 - Ipé
Prijs: € 61,03
Voorraad: 0

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Waterbestendige gevelbekleding 

WEO® gevelbekledingsprofielen zijn waterdicht. De co-extrusie laag beschermt het houtcomposietmateriaal. Het is een waterdichte barrière tegen het binnendringen van vocht. 

Bovendien voorkomt het trapeziumvormige profiel dat het water afloopt.  Het voert regenwater af wanneer het horizontaal wordt gelegd.

Onze exclusieve co-extrusietechnologie biedt een garantie van 20 jaar op vochtbestendigheid, weerstand tegen aantasting door insecten en bovenal, tegen verkleuring.

Snel en gemakkelijk te installeren 

Het WEO® 60 profiel wordt gestabiliseerd door de onderzijde, of ruglaag. De grote cellen zijn in het midden versterkt voor een betere schokbestendigheid.

WEO® 60 composiet gevelbekleding wordt op dezelfde manier geplaatst als WEO® 35 gevelbekleding, met behulp van gekleurde schroeven of een roestvrij stalen schroef die in de verdiepte groef van messing wordt geschroefd. Het profiel ook voorzien van nokken op de achterkant om de ventilatie tussen de ondergrond en de bekleding te verzekeren. Deze luchtcirculatie is alleen bedoeld voor de ventilatie van het substraat. WEO gevelbekleding is waterdicht en regenbestendig.

Hedendaags en trendy profiel 

Houten gevelbekleding wordt steeds populairder. Met verticaal gelegde planken met kleine voegen, geeft het ritme aan de gevel. De plaatsing van dit soort planken is vaak tijdrovend en vereist zeer stabiele houtsoorten.

De WEO 60 gevelbekleding met haar rhombus look kan snel horizontaal of verticaal geplaatst worden. De 60 mm brede latten zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. Ze zijn licht en gemakkelijk te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem.

WEO 35 en WEO 60 profielen kunnen worden gemengd om de gevel een ritmisch uitzicht te geven, en kunnen ook worden gecombineerd met andere moderne materialen voor het beste effect.

Ideaal voor buitenisolatie (ITE)! 

Het isoleren van onze gebouwen is een uitdaging om onze CO2-impact te verminderen.

Het honingraatprofiel van WEO gevelbekleding in combinatie met isolatie zorgt voor een isolerende oplossing die zeer dicht aanleunt bij het materiaal hout.

WEO® composietgevelbekleding is daarom volledig compatibel met externe isolatie (ITE), en kan aan elk isolatiesysteem worden aangepast. WEO® composiet gevelbekleding is geschikt voor renovatie, uitbreiding, eengezinswoningen, meergezinsgebouwen en openbare gebouwen.

WEO® gevelbekleding is duurzamer dan houten gevelbekleding. Bovenal vergt het minder onderhoud. Het is het ideale product voor plaatsen die het meest zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden (vochtigheid, zon, enz.).

Opmerkelijke en duurzame houtimitatie 

De textuur van WEO gevelbekleding is als een levend materiaal. Het bestaat uit een spel van microreliëfs en verdiepingen, waardoor het een lichtinval heeft die lijkt op natuurlijk hout. Het product wekt op het oppervlak de indruk van natuurlijke vezels.

Bovendien zijn de kleuren niet homogeen. Ze zijn samengesteld uit verschillende multikleurige pigmenten die zich willekeurig vermengen om de nerven van een houten plank na te bootsen.

De vergelijking met natuurlijk hout is treffend. Maar daar houdt de vergelijking op, want WEO gevelbekledingsprofielen zijn ongevoelig voor licht en UV verkleuring. De originele intense kleur is gegarandeerd na verloop van tijd.

De samenstelling van het materiaal met een meerderheid van zaagsel in combinatie met polyethyleen geeft het een geluid en verwerkingsgedrag dat zeer vergelijkbaar is met dat van hout in vergelijking met alle andere polymeren op de markt.

"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100