Thermo ayous rhombus triple 20x130

Referentie: 782027-THERMOAYOUS0201302750

Het Ayous is thermisch gemodificeerd hout en heeft een zeer lange levensduur. Ayous gaat ruim 20 jaar mee en is uitstekend geschikt als gevelbekleding.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Prachtige houtstructuur
  • Vergrijst egaal
  • Niet geschikt voor grondcontact

Productdetails

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Thermo ayous rhombus triple 20x130x2750
Prijs: € 31,78
Voorraad: 32
Thermo ayous rhombus triple 20x130x3050
Prijs: € 35,24
Voorraad: 12
Thermo ayous rhombus triple 20x130x3950
Prijs: € 45,64
Voorraad: 56
Thermo ayous rhombus triple 20x130x5050
Prijs: € 58,36
Voorraad: 196
Thermo ayous rhombus triple 20x130x5550
Prijs: € 64,13
Voorraad: 45
Thermo ayous rhombus triple 20x130x5750
Prijs: € 66,44
Voorraad: 308
Thermo ayous rhombus triple 20x130x6050
Prijs: € 69,91
Voorraad: 231

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Het Ayous is thermisch gemodificeerd hout en heeft een zeer lange levensduur. Ayous gaat ruim 20 jaar mee en is uitstekend geschikt als gevelbekleding.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Thermo Ayous | Het verhaal van de houtnerf

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100