Eiken geschaafd 18x145 mm

Referentie: 4100181453000

Eiken geschaafde tuinplanken. Deze planken zijn niet gedroogd, waardoor ze niet geschikt zijn om binnen toe te passen. De planken zijn wel geschikt om buiten toe te worden gepast. Bijvoorbeeld als schuttingsplank.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Glad geschaafd
  • Levensduur van minimaal 15 tot 20 jaar los van grond contact
  • Niet gedroogd: niet geschikt voor binnen

Productdetails

Materiaalsoort Eiken

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Eiken geschaafd 18x145x3000
Prijs: € 27,77
Voorraad: 15

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Eiken geschaafde tuinplanken. Deze planken zijn niet gedroogd, waardoor ze niet geschikt zijn om binnen toe te passen. De planken zijn wel geschikt om buiten toe te worden gepast. Bijvoorbeeld als schuttingsplank.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

IJzeren bevestigingsmaterialen gebruiken: wanneer wel of niet?

"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100