TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x140x1860 Dark chocolate

Referentie: 451418-BAMBOE201401860DARK

Deze bamboe vlonderplank van TopLine Bamboo® is erg duurzaam en stevig. Met de afmetingen van 20x140x1860mm en een dikte van 2 centimeter is de plank geschikt voor ieder terras. De dekdelen zijn Extreme caramelized waardoor zij de ‘dark chocolate’ kleur hebben. De planken zijn geolied en beschikken over een gladde en gegroefde zijde met zijgroeven. Dankzij deze zijgroeven kunt u ze ‘blind’ bevestigen. De dark chocolate gekleurde planken geven uw terras een moderne uitstraling.

Lees meer over bamboe en het onderhouden.

Product specificaties

De terrasplanken zijn gemaakt van speciaal, duurzaam bamboe. Het materiaal is superieur in sterkte en hardheid en gaat enorm lang mee. Bij het productieproces wordt de lengtevezel van de bamboe intact gehouden waardoor hij snel weer aangroeit.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Bamboe
Behandeling Geolied
Kleur Dark Chocolate
Dikte d 0-25 mm
Breedte 91-145 mm
Lengte 1500-2500 mm

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x140x1860 dark chocolate
Prijs: € 28,83
Voorraad: 146

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Terrasplanken met donkere kleuren zijn in. Bamboe terrasplanken in de kleur Dark Chocolate combineren prima met de nieuwste design lounge-banken. Een terras met deze donkere uitvoering is daarom ideaal voor iedereen die het terras ziet als een verlengstuk van zijn/haar (moderne) woonkamer.

Gaat u voor een strakke look, neem dan de Dark Chocolate bamboe terrasplanken met een glad oppervlak. Het voordeel van dit type terrasplank is dat het gemakkelijk schoon te houden is. Ter vergelijking, het andere type is de Dark Chocolate bamboe terrasplanken groef waar ribbels in zitten.

Een ander voordeel van de Bamboe terrasplank Dark Chocolate is dat dankzij de donkere kleur vuil minder zichtbaar is. Desondanks raden we aan om toch minimaal 1x per jaar onderhoud te plegen door de bamboe terrasplanken in de olie te zetten.

Wanneer u 1 (liefst 2) keer per jaar de bamboe terrasplanken onderhoudt door ze in de olie te zetten, dan blijven de terrasplanken ook stroef en kleurvast. De gladheid van bamboe wordt namelijk veroorzaakt door algen die zich in het oppervlakte van het hout nestelen. Het onderhouden van de bamboe terrasplanken met olie voorkomt dit.

De bamboe terrasplank dark chocolate is verkrijgbaar in de standaardmaat 14 cm x 1.86 meter. Met een dikte van 2 centimeter is dit een uitermate solide plank, geschikt voor elk terras.

TopLine Bamboo® is een geregistreerd merk van Solid Bamboo B.V.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Bamboe | Het verhaal van de houtnerf

Tussenruimte vlonderplanken bepalen

"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100