Cortenpoer

Referentie: 445020-CORTENSTAALPOER

Dit is de Cortenpoer Original. De poer is verroest en zal in de tuin verder de roestige kleur krijgen. De cortenpoer heeft ronde hoeken en is voorzien van vaste draadstang M16. De poeren worden standaard geleverd met een BET-17 plaatje, welke zit inbegrepen bij de prijs.

Ook zwart of wit verkrijgbaar.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Natuurlijke kleur & kleurvast
  • Strak design
  • IJzersterk
  • Lichter dan beton
  • Niet scherpkantig

Productdetails

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Cortenstaal poer 150x150 mm, h 600 mm + plaatje
Prijs: € 158,35
Voorraad: 40

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Cortenpoer Original, verroest, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van vaste draadstang M16. De poeren worden standaard geleverd met een BET-17 plaatje, welke zit inbegrepen bij de prijs.

Om lang plezier te hebben van een overkapping, tuinverblijf of tuinkamer, is een goede fundering erg belangrijk. Deze stevige fundering wordt vaak met behulp van cortenpoeren gerealiseerd. Deze roestige poeren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. 

Dankzij cortenpoeren is er de mogelijkheid om de zachthouten palen zoals Lariks/douglas of Geïmpregneerd Vuren boven de grond toe te passen. Dit verhoogt de levensduur van de overkapping.

Cortenstalen poeren kunnen aan de bovenzijde gelijk worden gehouden met het maaiveld. Een andere optie is om de poeren uit te laten steken boven het maaiveld.

Een cortenpoer is aan de hand van de volgende stappen te plaatsen:

1. Graaf een gat waarin een poer en tegel past

2. Leg een tegel op de grond, hier komt de cortenpoer op te staan.

3. Vul het gat aan met cement en water. Dit zorgt dat er een klomp van de poer, tegel en cement ontstaat.

Over Cortenpoer

De cortenpoer is in 2021 ontstaan om het populaire cortenstaal ook terug te kunnen laten komen andere delen van de tuin. De roestige poeren zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat elke tuin creatief en samenhangend moet zijn. En daarmee is het idee van een cortenstalen poer geboren.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100