Poortbeslag Felix

Referentie: FELIX HEKSLUITING

Compleet set met RVS Poortbeslag voor onze Felixpolder poorten. Dit RVS beslagset is compleet met schroeven, duimen en sluiting met knop.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Het set is compleet met schroeven, etc.
  • RVS: minimale kans op roest
  • Slechts één variant

Productdetails

Behandeling RVS

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Poortbeslag RVS tbv Felixpolder poort
Prijs: € 72,25
Voorraad: 2

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Compleet set met RVS Poortbeslag voor onze Felixpolder poorten. Dit RVS beslagset is compleet met schroeven, duimen en sluiting met knop.

"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100