L-Beslag RVS

Referentie: 472001-L-BESLAGRVSST WI-017

Bestel hier uw L-Beslag RVS. U kunt het schuttingbeslag afnemen per stuk, per set of per doos. In een set zitten 6 stuks met bijbehorende schroeven. Een doos bevat 100 stuks L-beslag, zonder schroeven. Dit L-beslag is van goede kwaliteit en roest niet. Voorboren is wel noodzakelijk. Het beslag is grijs van kleur en ijzersterk.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Roest niet
  • Goede kwaliteit; voorboren noodzakelijk

Productdetails

Behandeling RVS
Kleur Grijs

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
L-Beslag 2 mm RVS - 6 st incl 12 schroeven
Prijs: € 7,60
Voorraad: 49
L-Beslag 2 mm RVS - doos a 100 st.
Prijs: € 67,51
Voorraad: 2
L-Beslag 2 mm RVS per stuk
Prijs: € 1,00
Voorraad: 222

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Bestel hier uw LBeslag RVS. U kunt het beslag afnemen per stuk, per set of per doos. In een set zitten 6 stuks met bijbehorende schroeven. Een doos bevat 100 stuks L-beslag, zonder schroeven. Dit L-beslag is van goede kwaliteit en roest niet. Voorboren is wel noodzakelijk. Het beslag is grijs van kleur en relatief goedkoop.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100