L-Beslag RVS

Referentie: 472001-L-BESLAGRVSST WI-017

Bestel hier uw L-Beslag RVS. U kunt het schuttingbeslag afnemen per stuk, per set of per doos. In een set zitten 6 stuks met bijbehorende schroeven. Een doos bevat 100 stuks L-beslag, zonder schroeven. Dit L-beslag is van goede kwaliteit en roest niet. Voorboren is wel noodzakelijk. Het beslag is grijs van kleur en ijzersterk.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Roest niet
  • Goede kwaliteit; voorboren noodzakelijk

Productdetails

Behandeling RVS
Kleur Grijs

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
L-Beslag 2 mm RVS doos a 100 st.
Prijs: € 73,50
Voorraad: 43
L-Beslag 2 mm RVS - 6 st incl 12 schroeven
Prijs: € 7,60
Voorraad: -64
L-Beslag RVS per stuk
Prijs: € 1,05
Voorraad: -2

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Bestel hier uw LBeslag RVS. U kunt het beslag afnemen per stuk, per set of per doos. In een set zitten 6 stuks met bijbehorende schroeven. Een doos bevat 100 stuks L-beslag, zonder schroeven. Dit L-beslag is van goede kwaliteit en roest niet. Voorboren is wel noodzakelijk. Het beslag is grijs van kleur en relatief goedkoop.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

    Thuiswinkel 
Vraag naar onze FSC® en PEFC gecertificeerde producten.

© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100