Klantenservice

Onze klantenservice is te bereiken via telefoonnummer 079-3512578 of per mail info@vandorphout.nl. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over onze producten en de toepassingen hiervan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.00 uur, en op zaterdag van 7.30 tot 16.00.

Terug naar boven
 

Bestellen

Wanneer u uw bestelling in het winkelmandje heeft gedaan, klikt u op de button “uw gegevens”. Op het formulier dat nu verschijnt, kunt u uw gegevens invullen. Hierna klikt u op “controleren en bestellen”. U ziet nu overzichtelijk uw bestelling met het totaalbedrag en uw gegevens. Mocht u aanpassingen willen doen, dat kan, zie de bruine titelbalk. Onderaan ziet u de verschillende betalingsmogelijkheden, zie ook het kopje “Betalen”.

Terug naar boven
 

Betalen

U kunt eenvoudig betalen per iDeal. Dit is alleen mogelijk als u kunt internetbankieren en bij een van de volgende banken bent aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
Uw aankopen kunt u ook betalen door vooruitbetaling via een overschrijving op rekeningnummer NL81 RABO 0307 2460 00 t.n.v. Van Dorp Hout B.V. Vergeet het ordernummer niet te vermelden!
U heeft de mogelijkheid om 50% van het totale bedrag vooruit te betalen, en het restant contant te betalen of (bij voorkeur) per pin bij aflevering bij de chauffeur. Wij rekenen hiervoor € 15,- rembourskosten. De vooruitbetaling kan alleen in onze winkel of per bankbetaling.

Terug naar boven
 

Bezorging en kosten

De kosten voor verzending kunt u vinden op de pagina bezorging en installatie.

Terug naar boven
 

Levertermijn

De meeste goederen op onze site zijn voorradig en kunnen wij met 1 tot 3 werkdagen (na betaling) leveren. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag. De dag voor levering berichten wij u per mail over het dagdeel van levering.

Uiterlijk zal het product binnen 3 weken na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk, is er vertraging, of kan een bestelling slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u uiterlijk binnen 1 week na plaatsing van de bestelling bericht. U heeft in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Terug naar boven
 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Van Dorp Hout B.V., Voorweg 153, 2716 NJ Zoetermeer, tel 079-3512578, info@vandorphout.nl, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons herroepingsformulier, of het europese herroepingsformulier, maar u bent hiertoe niet verplicht. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De goederen dienen schoon en onbeschadigd te zijn, maatwerk nemen wij niet retour.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Voor verkoopovereenkomsten waarbij u gekozen heeft voor zelf afhalen van de goederen, geldt dat wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. (NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011).

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Indien u goederen heeft ontvangen in verband met de overeenkomst, zullen wij de goederen binnen 14 dagen ophalen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer € 135,-. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Terug naar boven
 

Klachten en garantie

Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid en controle een verkeerd artikel of een bij aankomst beschadigd artikel ontvangen, meldt u dit dan direct bij de chauffeur. Indien deze vertrokken is belt u ons dan zo spoedig mogelijk: 079-3512578 zodat wij u snel een vervangend artikel kunnen leveren.

Mocht u naar aanleiding van een bestelling of om een andere reden een klacht hebben, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via e-mail: info@vandorphout.nl of via de post (Voorweg 153, 2716 NJ Zoetermeer). Via e-mail kunnen wij uw klacht het snelst afhandelen. Wij vragen u om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven. Als er gebreken zijn aan een product adviseren wij u om een foto van het gebrek te maken en mee te sturen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag te reageren, maar wij beantwoorden uw klacht inhoudelijk binnen 14 dagen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Voor consumenten is de wettelijke garantie van toepassing. Een product moet datgene doen of zijn wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten.

Terug naar boven
 


Downloads

Hieronder vindt u downloadbare PDF bestanden. Als u deze bestanden na het downloaden niet kunt bekijken, download dan de PDF reader.

Terug naar boven