Van Dorp Hout Showtuin

Wij zijn gespecialiseerd als houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd onder de naam Houthandel Van Eck in 1930 opgericht door de heer A.J. van Eck uit Zoetermeer. Houthandel Van Eck is begonnen als lokale houtleverancier voor boerentoepassingen zoals heiningpalen, varkens- en buitenhokken. In de loop van de tijd is het bedrijf in handen geweest van drie generaties Van Eck.

In april 1995 werd het bedrijf overgenomen door de familie Van Dorp. Tien jaar nadien werd de oorspronkelijke naam veranderd in Van Dorp Hout. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een regionaal handelsbedrijf in tuinhout, bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen.