Hoveniersavond Vrijdag 30 september 15:00 - 20:00 uur

Aanmelden

Welkom op de Van Dorp Hout Hoveniersavond!

Vrijdagavond 30 september is de Van Dorp Hout Hoveniersavond! U bent van harte welkom van 15:00 – 20:00 uur aan de Voorweg 153 in Zoetermeer!

Aanmelden

Geeft u even door met hoeveel mensen u komt? Aanmelden kan via deze link!

Programma

Begin augustus is een nieuwe schaafbank geplaatst. Tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond laten we zien op welke manier de schaafbank gaat voorzien in het nog verder uitbreiden en optimaliseren van ons assortiment.

Daarnaast krijgt iedereen een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken op ons terrein en in onze werkplaats. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen informatie inwinnen over houtsoorten, houtconstructies en houttoepassingen.

Leveranciers

Tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond zijn verschillende leveranciers aanwezig om alles uit te leggen over hun producten en diensten. 

MAWIPEX: Alles over EPDM, dakisolatie en bijbehorende producten.

ROTEC CUTTING TOOLS: Het beste gereedschap voor uw klus. 

CORTENPOER®: Een nieuw product met uitzonderlijke eigenschappen. De Cortenpoer is in alles vergelijkbaar met een betonpoer, maar een stuk lichter en veel mooier afgewerkt. 

INVISTRA: BHV? VCA? Schrijf je in voor een cursus en leer veilig, gezond en behulpzaam werken!

RONELL GEHOORBESCHERMING: Werkt u veel in de herrie? Laat tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond direct de juiste gehoorbescherming aanmeten!

INT PLYWOOD: International Plywood kan u alles vertellen over plaatmateriaal en de toepassing daarvan.

ASLON: Hecmar is aanwezig om hun ASLON tuinmaterialen te presenteren. Aluminium onderliggers onder een vlonder, verstelbare terrasdragers en speciale vloerdragers.

REMMERS: Uw hout duurzaam en mooi behandelen? Remmers is aanwezig om alles uit te leggen over de beste beitsen, lazuren en olies voor uw tuinhout.

FELIX DISTRIBUTION: Felix Distribution is aanwezig met verschillende merken:

  • FelixWood: Bangkirai en Thermo Grenen
  • Fiberdeck: WEO gevelbekleding en Fiberdeck vlonderplanken
  • Fiberon: Fiberon vlonderplanken
  • CobraFastener: Clipsystemen voor Fiberdeck en Fiberon vlonderplanken
  • B-Fix Hidden Deck Fastenders: clipsystemen voor hardhouten vlondersystemen 

Leveranciers websites

'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100