Hoveniersavond Vrijdag 15 september 15:00 - 20:00 uur

Aanmelden

Welkom op de Van Dorp Hout Hoveniersavond!

Vrijdagavond 15 september is de Van Dorp Hout Hoveniersavond! U bent van harte welkom van 15:00 – 20:00 uur aan de Voorweg 153 in Zoetermeer!

Aanmelden

Geeft u even door met hoeveel mensen u komt? Aanmelden kan via deze link!

Programma

Begin augustus is een nieuwe schaafbank geplaatst. Tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond laten we zien op welke manier de schaafbank gaat voorzien in het nog verder uitbreiden en optimaliseren van ons assortiment.

Daarnaast krijgt iedereen een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken op ons terrein en in onze werkplaats. Hoveniers en tuinarchitecten kunnen informatie inwinnen over houtsoorten, houtconstructies en houttoepassingen.

Leveranciers

Tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond zijn verschillende leveranciers aanwezig om alles uit te leggen over hun producten en diensten. 

MAWIPEX: Alles over EPDM, dakisolatie en bijbehorende producten.

ROTEC CUTTING TOOLS: Het beste gereedschap voor uw klus. 

CORTENPOER®: Een nieuw product met uitzonderlijke eigenschappen. De Cortenpoer is in alles vergelijkbaar met een betonpoer, maar een stuk lichter en veel mooier afgewerkt. 

INVISTRA: BHV? VCA? Schrijf je in voor een cursus en leer veilig, gezond en behulpzaam werken!

RONELL GEHOORBESCHERMING: Werkt u veel in de herrie? Laat tijdens de Van Dorp Hout Hoveniersavond direct de juiste gehoorbescherming aanmeten!

INT PLYWOOD: International Plywood kan u alles vertellen over plaatmateriaal en de toepassing daarvan.

ASLON: Hecmar is aanwezig om hun ASLON tuinmaterialen te presenteren. Aluminium onderliggers onder een vlonder, verstelbare terrasdragers en speciale vloerdragers.

REMMERS: Uw hout duurzaam en mooi behandelen? Remmers is aanwezig om alles uit te leggen over de beste beitsen, lazuren en olies voor uw tuinhout.

FELIX DISTRIBUTION: Felix Distribution is aanwezig met verschillende merken:

  • FelixWood: Bangkirai en Thermo Grenen
  • Fiberdeck: WEO gevelbekleding en Fiberdeck vlonderplanken
  • Fiberon: Fiberon vlonderplanken
  • CobraFastener: Clipsystemen voor Fiberdeck en Fiberon vlonderplanken
  • B-Fix Hidden Deck Fastenders: clipsystemen voor hardhouten vlondersystemen 

Leveranciers websites

'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100