Hoveniersavond Vrijdag 8 oktober 15:00 - 21:00

In samenwerking met de 'Open Deur Dagen'

Aanmelden

Open Deur Dagen bij Van Dorp Hout

De Open Deur Dagen is een evenement ter vervanging van De Groene Sector Vakbeurs die 2021 werd geannuleerd. Deelnemende bedrijven stellen op 8 & 9 oktober hun deuren open voor publiek. Van Dorp Hout organiseert een hoveniersavond op 8 oktober van 15:00 – 21:00.

Klanten en hun personeel, leveranciers, vrienden, familie en anderen bekenden krijgen de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij Van Dorp Hout. We tonen graag de mogelijkheden van de nieuwe Essetre, presenteren onze nieuwe artikelen, en geven onze leveranciers de kans hun producten te promoten en hun kennis te delen.

In hal 5 worden een aantal stands opgebouwd waar gelegenheid is dat klanten en leveranciers elkaar ontmoeten onder het genot van patat en een drankje. Hiervoor zijn een foodtruck en catering aanwezig. In de werkplaats (hal 6) besteden we aandacht aan de mogelijkheden die we bieden op het gebied van maatwerk en zal de Essetre zijn zaagkunsten laten zien.

Programma

Vanaf 15:00 is publiek welkom om Van Dorp Hout van achter de schermen te bekijken. Leveranciers zullen doorlopend demonstraties van hun producten uitvoeren en alle vragen beantwoorden. Rond 17.00 zal een foodtruck arriveren en voor iedereen een patatje verzorgen. Rond 21:00 zullen de leveranciers hun stand afbreken en Van Dorp Hout verlaten.

⚠️ Let op

Aanmelden is verplicht en kan via: https://opendeurdagen.com/

⚠️ Coronamaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen op 8 oktober. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats en in verschillende hallen. We rekenen op een ieders eigen verantwoordelijkheid.

Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem contact via 079 351 25 78 of info@vandorphout.nl

De volgende leveranciers zijn aanwezig om alles uit te leggen over hun producten:

"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100