Hoveniersavond Vrijdag 8 oktober 15:00 - 21:00

In samenwerking met de 'Open Deur Dagen'

Aanmelden

Hoveniersavond bij Van Dorp Hout tijdens de Open Deur Dagen

De Open Deur Dagen is een evenement ter vervanging van De Groene Sector Vakbeurs die 2021 werd geannuleerd. Deelnemende bedrijven stellen op 8 & 9 oktober hun deuren open voor publiek. Van Dorp Hout organiseert een hoveniersavond op 8 oktober van 15:00 – 21:00.

Klanten en hun personeel, leveranciers, vrienden, familie en anderen bekenden krijgen de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij Van Dorp Hout. We tonen graag de mogelijkheden van de nieuwe Essetre, presenteren onze nieuwe artikelen, en geven onze leveranciers de kans hun producten te promoten en hun kennis te delen.

In hal 5 worden een aantal stands opgebouwd waar gelegenheid is dat klanten en leveranciers elkaar ontmoeten onder het genot van patat en een drankje. Hiervoor zijn een foodtruck en catering aanwezig. In de werkplaats (hal 6) besteden we aandacht aan de mogelijkheden die we bieden op het gebied van maatwerk en zal de Essetre zijn zaagkunsten laten zien.

Programma

Vanaf 15:00 is publiek welkom om Van Dorp Hout van achter de schermen te bekijken. Leveranciers zullen doorlopend demonstraties van hun producten uitvoeren en alle vragen beantwoorden. Rond 17.00 zal een foodtruck arriveren en voor iedereen een patatje verzorgen. Rond 21:00 zullen de leveranciers hun stand afbreken en Van Dorp Hout verlaten.

⚠️ Let op

Aanmelden is verplicht en kan via: https://opendeurdagen.com/ of door een mail met uw bedrijfsnaam en het aantal personen te sturen naar info@vandorphout.nl.

⚠️ Coronamaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen op 8 oktober. Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht om deze vier redenen: 1. Een beurs is een doorstroomactiviteit; 2. We zijn geopend zoals u van ons gewend bent; 3. Eten en drinken wordt u buiten aangeboden; 4. Onze en wellicht ook uw collega's zijn aan het werk. We rekenen op een ieders eigen verantwoordelijkheid. Onderbouwing voor dit besluit vindt u hier en hier.

Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem contact via 079 351 25 78 of info@vandorphout.nl

De volgende leveranciers zijn aanwezig om alles uit te leggen over hun producten:

"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100