Silverpaint (triplex gegrond)

Referentie: 882112-TRIPLEXSILVERPAINT12

Silverpaint+ is een schilderklare berkentriplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige paintfilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 10 jaar op de lijmverbindingen.

Selecteer producttype

Productdetails

Behandeling Gegrond
Kleur Grijs
Toepassing plaatmateriaal Platen met buitentoepassing

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Silverpaint+ 12 mm WBP 1250x2500 grijze paintfilm
Prijs: € 112,04
Voorraad: 1

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Silverpaint+ is een schilderklare berkentriplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige paintfilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 10 jaar op de lijmverbindingen.

"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Webdesign: G2O: Reclamebureau Utrecht - Realisatie T100