Supergarantpaint (triplex gegrond)

Referentie: 882212-SUPERGARANTPAINT12

Supergarant Paint is een schilderklare triplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige melaminefilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 30 jaar op de triplexplaat en op de paintfilm.

Selecteer producttype

Productdetails

Behandeling Gegrond
Kleur Grijs
Toepassing plaatmateriaal Platen met buitentoepassing

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Supergarantpaint 12 mm WBP 1220x2500 witte paintfilm
Prijs: € 163,49
Voorraad: 6
Supergarantpaint 18 mm WBP 1220x2500 witte paintfilm
Prijs: € 208,48
Voorraad: 8

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Supergarant Paint is een schilderklare triplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige melaminefilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 30 jaar op de triplexplaat en op de paintfilm.

"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Echt heel goed geholpen. Als iedereen in de wereld zo aardig zou zijn als de man achter de balie was er nergens oorlog."
Gertjan Al - Particuliere klant
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Webdesign: G2O: Reclamebureau Utrecht - Realisatie T100