Multiplex Okoume WBP

Referentie: 880006-MULTIOKOUME0612202500

Bestel hier uw Multiplex Okoume WBP plaat. De Okoume Triplex is zeer geschikt voor aftimmerwerk voor zowel binnen als buiten. Doordat het hout fijnnervig is en een laag soortelijk gewicht heeft, kan de triplexplaat uitstekend bewerkt en geschilderd worden. De fineer van de plaat heeft een warme, zachtroze kleur en een fraaie tekening. Heeft u andere maten, groottes of lengte nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Geschikt voor binnen en buiten (buitentoepassing: aflakken vereist)
  • Goed schilderbaar
  • Relatief prijzige plaat voor betimmering

Productdetails

Toepassing plaatmateriaal Platen met buitentoepassing

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Multiplex Okoume WBP 6 mm 2500x1220
Prijs: € 76,10
Voorraad: 11
Multiplex Okoume WBP 12 mm 2500x1220
Prijs: € 103,08
Voorraad: 15
Multiplex Okoume WBP 15 mm 2500x1220
Prijs: € 119,42
Voorraad: 1
Multiplex Okoume WBP 18 mm 2500x1220
Prijs: € 124,44
Voorraad: 23
Multiplex Okoume WBP 22 mm 2500x1220
Prijs: € 180,72
Voorraad: 10
Multiplex Okoume WBP 30 mm 2500x1220
Prijs: € 289,00
Voorraad: 3
Multiplex Okoume WBP 40 mm 2500x1220
Prijs: € 372,11
Voorraad: 2
Multiplex Okoume WBP 8 mm 2500x1220
Prijs: € 76,73
Voorraad: 0
Multiplex Okoume WBP 10 mm 2500x1220
Prijs: € 76,73
Voorraad: 0
Multiplex Okoume WBP 40 mm 2150x950
Prijs: € 249,19
Voorraad: 0

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Bestel hier uw Multiplex Okoume WBP plaat. De Okoume Triplex is zeer geschikt voor aftimmerwerk voor zowel binnen als buiten. Doordat het hout fijnnervig is en een laag soortelijk gewicht heeft, kan de triplexplaat uitstekend bewerkt en geschilderd worden. De fineer van de plaat heeft een warme, zachtroze kleur en een fraaie tekening. Heeft u andere maten, groottes of lengte nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100