Silverpaint (triplex gegrond)

Referentie: 882112-TRIPLEXSILVERPAINT12

Silverpaint+ is een schilderklare berkentriplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige paintfilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 10 jaar op de lijmverbindingen.

Selecteer producttype

Productdetails

Behandeling Gegrond
Kleur Grijs
Toepassing plaatmateriaal Platen met buitentoepassing

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Silverpaint+ 12 mm WBP 2500x1250 grijze paintfilm
Prijs: € 141,27
Voorraad: 0

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Silverpaint+ is een schilderklare berkentriplex plaat, aan beide zijden voorzien van een hoogwaardige paintfilm (200 gr/m2) die direct aflakbaar is. Schriftelijke garantie van 10 jaar op de lijmverbindingen.

'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100