Deur Hoofddorp houten frame verticaal

Referentie: 311709

Stevige tuindeur van geïmpregneerd noordeuropees vurenhout. De planken zijn 18x145 mm en RVS geschroefd op een houten frame. Wij kunnen deze deuren ook voor u op maat maken.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Vuren
Behandeling Groen geïmpregneerd

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Deur Hoofddorp 900x1800 houtframe slot L vert.
Prijs: € 154,50
Voorraad: 0
Deur Hoofddorp 900x1800 houtframe slot R vert.
Prijs: € 154,50
Voorraad: 0
Deur Hoofddorp 900x1800 houtframe vert.
Prijs: € 77,50
Voorraad: -2
Deur Hoofddorp 1000x1800 houtframe slot L vert.
Prijs: € 160,49
Voorraad: -1
Deur Hoofddorp 1000x1800 houtframe slot R vert.
Prijs: € 160,49
Voorraad: 0
Deur Hoofddorp 1000x1800 houtframe vert.
Prijs: € 84,00
Voorraad: -2

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Stevige tuindeur van geïmpregneerd noordeuropees vurenhout. De planken zijn 18x145 mm en RVS geschroefd op een houten frame. Wij kunnen deze deuren ook voor u op maat maken.

Tuindeur ophangen en hoogte bepalen

Bovenligger van een deur plaatsen

"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Webdesign: G2O: Reclamebureau Utrecht - Realisatie T100