Red Class Wood Tuindeur (Larsdorp)

Referentie: 318018-DEUR LARIKS DOUGLASKLEU

Het hout voor deze stevige tuindeur lijkt op lariks/douglas, maar is in Lariks/douglas geïmpregneerde kleur Noord-Europees vuren. Vurenhout komt van de fijnspar en is in Nederland de meest gebruikte naaldhoutsoort. Het is makkelijk bewerkbaar hout en relatief goedkoop. Na langdurige blootstelling aan licht wordt het hout grijzig van kleur. De planken zijn 18 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken.

Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan de linkerkant.

Rechtsdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan de rechterkant.

Opzoek naar passende schermen bij deze tuindeuren? Bekijk dan onze Red Class Wood tuinschermen (Larsdorp).

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Geïmpregneerd Vuren
Lariks/Douglas

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Deur Red Class Wood 1000x1800 frame slot L (kleur: douglas)
Prijs: € 251,99
Voorraad: 1
Deur Red Class Wood 1000x1800 frame slot R (kleur: douglas)
Prijs: € 251,99
Voorraad: 4

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Het hout voor deze stevige tuindeur lijkt op lariks/douglas, maar is in Lariks/douglas geïmpregneerde kleur Noord-Europees vuren. Vurenhout komt van de fijnspar en is in Nederland de meest gebruikte naaldhoutsoort. Het is makkelijk bewerkbaar hout en relatief goedkoop. Na langdurige blootstelling aan licht wordt het hout grijzig van kleur. Vuren is niet een heel duurzaam soort hout, maar is wel een relatief makkelijk te impregneren, verven, beitsen en af te lakken houtsoort wat het weer erg eenvoudig bewerkbaar maakt. De planken zijn 18 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken.

Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan de linkerkant.

Rechtsdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan de rechterkant.

Door het stalen frame sluit de deur altijd goed en makkelijk met een minimale werking. De deur wordt compleet geleverd met RVS-deurkrukset, cilinderslot en ophangbeslag. De deur gaat wel 15 tot 20 jaar mee in combinatie met hardhouten palen. Een ideale prijs-kwaliteitsverhouding dus!

Opzoek naar passende schermen bij deze tuindeuren? Bekijk dan onze Red Class Wood tuinschermen (Larsdorp).

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100