Felixpolder tuinhek en -poort

Referentie: 332017-TUINPOORT1100

Luxe hardhouten tuinhekjes en tuinpoortjes, type Felixpolder.

De hekken zijn te bevestigen met traditioneel L-beslag. De looppoort is te bevestigen met een compleet set met ophanging en sluiting.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Luxe uitstraling
  • Hek met passende poort
  • Hardhout; goed voor voor ruim 20 jaar
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  • Verkrijgbaar in 1 breedte: 1000 mm en 1800 mm
  • Poort is moeilijk op maat te maken

Productdetails

Materiaalsoort Keruing
Behandeling Onbehandeld

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Tuinhek Felixpolder (Keruing) 1800x1100
Prijs: € 199,83
Voorraad: 3
Tuinhek Felixpolder (Keruing) 1800x900
Prijs: € 168,66
Voorraad: 27
Tuinpoort Felixpolder (Keruing) 1000x1100
Prijs: € 120,00
Voorraad: 2
Tuinpoort Felixpolder (Keruing) 1000x900
Prijs: € 126,51
Voorraad: 16

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Tuinhek

Dit hardhouten tuinhek is gemaakt van geschaafde, hardhouten planken. De luxe uitstraling van dit tuinhek heeft mede te maken met de warme kleur roodbruin van het hardhout, en het type van dit tuinhek. De tuinhekken hebben een lengte van 1800, en zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 900 mm en 1100 mm.

Tuinpoort

Deze hardhouten tuinpoort bestaat uit een hardhouten kader en is voorzien van 5 gladgeschaafde planken. De tuinpoort heeft een breedte van 1000 mm en is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 900 mm en 1100 mm.

Let op: hang- en sluitwerk wordt niet meegeleverd. Bestel deze hier.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100