Felixpolder tuinhek en -poort

Referentie: 332016-TUINPOORT0900

Luxe hardhouten tuinhekjes en tuinpoortjes, type Felixpolder.

De hekken zijn te bevestigen met traditioneel L-beslag. De looppoort is te bevestigen met een compleet set met ophanging en sluiting.

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Luxe uitstraling
  • Hek met passende poort
  • Hardhout; goed voor voor ruim 20 jaar
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  • Verkrijgbaar in 1 breedte: 1000 mm en 1800 mm
  • Poort is moeilijk op maat te maken

Productdetails

Materiaalsoort Keruing
Behandeling Onbehandeld

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Tuinhek Felixpolder (Keruing) 1800x1100
Prijs: € 229,15
Voorraad: 23
Tuinhek Felixpolder (Keruing) 1800x900
Prijs: € 175,99
Voorraad: 21
Tuinpoort Felixpolder (Keruing) 1000x900
Prijs: € 137,55
Voorraad: 12

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Tuinhek

Dit hardhouten tuinhek is gemaakt van geschaafde, hardhouten planken. De luxe uitstraling van dit tuinhek heeft mede te maken met de warme kleur roodbruin van het hardhout, en het type van dit tuinhek. De tuinhekken hebben een lengte van 1800, en zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 900 mm en 1100 mm.

Tuinpoort

Deze hardhouten tuinpoort bestaat uit een hardhouten kader en is voorzien van 5 gladgeschaafde planken. De tuinpoort heeft een breedte van 1000 mm en is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 900 mm en 1100 mm.

Let op: hang- en sluitwerk wordt niet meegeleverd. Bestel deze hier.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100