Rijksdorp

Referentie: 310042

Tuinscherm van betonstaalmat omlijst met geïmpregneerd noordeuropees vurenhout van 45x70 mm. De betonstaalmat is van gegalvaneerd staal met een maaswijdte van 10 cm. Wij kunnen deze schermen ook voor u op maat maken.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Vuren
Behandeling Groen geïmpregneerd

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Rijksdorp 600x1800 (betonstaalmat in vuren geimpr kader)
Prijs: € 67,51
Voorraad: 18
Rijksdorp 900x1800 (betonstaalmat in vuren geimpr kader)
Prijs: € 69,50
Voorraad: 19
Rijksdorp 1800x1800 (betonstaalmat in vuren geimpr kader)
Prijs: € 103,00
Voorraad: 11

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Tuinscherm van betonstaalmat omlijst met geïmpregneerd noordeuropees vurenhout van 45x70 mm. De betonstaalmat is van gegalvaneerd staal met een maaswijdte van 10 cm. Wij kunnen deze schermen ook voor u op maat maken.

Bevestiging van schuttingspanelen aan palen

'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100