B-Fix clips

Referentie: 821014-BFIXCLIPSBEGIN 1014

De B-fix clips zijn verkrijgbaar in RVS of in het zwart. Door gebruikt te maken van de B-fix clips, krijgt u geen schroeven te zien in uw vlonder. 
Bij de vlonderplanken geschikt voor B-fix clips is de onderkant altijd smaller dan de bovenzijde. Op die manier vallen de clips mooi weg en heeft u minimale tussenruimte. 
Kies altijd vlonderplanken die geschikt voor B-fix clips. Wij hebben in ons assortiment de keuze uit: Garapa, Ipé en Accoya vlonderdelen.

Lees hier meer informatie over deze clips voor blinde bevestiging.

Selecteer producttype

Productdetails

Kleur Zwart

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
B-Fix beginclips, 50 st incl RVS schroeven/bit
Prijs: € 61,46
Voorraad: 7
B-Fix clips zwart, 100 st incl RVS schroeven/bit
Prijs: € 93,94
Voorraad: 79
B-Fix clips,100 st incl. RVS schroeven/bit
Prijs: € 85,35
Voorraad: 50

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

De B-fix clips zijn verkrijgbaar in RVS of in het zwart. Door gebruik te maken van de B-fix clips, krijgt u geen schroeven te zien in uw vlonder. 
Bij de vlonderplanken geschikt voor B-fix clips is de onderkant altijd smaller dan de bovenzijde. Op die manier vallen de clips mooi weg en heeft u minimale tussenruimte. 
Kies altijd vlonderplanken die geschikt voor B-fix clips. Wij hebben in ons assortiment de keuze uit: Garapa, Ipé en Accoya vlonderdelen.

Lees hier meer informatie over deze clips voor blinde bevestiging.

"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100