Hermadix Impraline Bangkirai olie

Impraline Bangkirai olie is een impregnerend product ter bescherming en verfraaiing van bangkirai hout. Het is zeer geschikt voor het onderhouden beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. Vooral ook geschikt voor al vergrijsd bangkirai hout. Bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling. Dringt diep in het hout. Kan ook over oude olie lagen worden aangebracht.Bangkirai olie kan eenvoudig met de kwast worden aangebracht en kan zowel op nieuw als vergrijsd bangkirai- en ander hardhout worden toegepast.Verbruik: ca 2,5 liter per 20-25 m2.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 22,95
Voorraad: 13
Prijs:
€ 51,35
Voorraad: 6
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Artikelcategorie Verfprodukten, Verfproducten
Materiaalcode Bangkirai
Materiaalgroep codes Hout
SKU 843000

Productomschrijving

Impraline Bangkirai olie is een impregnerend product ter bescherming en verfraaiing van bangkirai hout. Het is zeer geschikt voor het onderhouden beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. Vooral ook geschikt voor al vergrijsd bangkirai hout. Bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling. Dringt diep in het hout. Kan ook over oude olie lagen worden aangebracht.

Bangkirai olie kan eenvoudig met de kwast worden aangebracht en kan zowel op nieuw als vergrijsd bangkirai- en ander hardhout worden toegepast.

Verbruik: ca 2,5 liter per 20-25 m2.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...