Rondhout

Sorteer op sort-descending
ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-12-cm.jpg
Onze ronde paal, met een indrukwekkende diameter van 12 centimeter, is de perfecte keuze voor diverse buitenprojecten. Deze paal is vakkundig gefreesd, geïmpregneerd, duurzaam en veelzijdig in één. Of u nu stevige ondersteuning nodig heeft voor een tuinhek of een solide basis nodig hebt voor een blokhut. Onze ronde paal staat garant voor stabiliteit en betrouwbaarheid. De paal is bestand tegen vocht en rot, wat betekent dat je langer kunt genieten van je buitenproject zonder zorgen over veel onderhoud. Bestel vandaag nog en breng jouw buiten ideeën tot leven!
ruler-horizontal
2.000, 3.000, 4.000, 5.000, 6.000 mm

Vanaf € 22,55

ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-6-cm.jpg
Deze ronde paal is van (groen) geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout en heeft een diameter van 6 centimeter. Deze paal is cilindrisch gefreesd, dus heeft een glad oppervlak en zijn relatief recht. De paal is geïmpregneerd voor een langere levensduur van circa 5 jaar (in de grond) en is gepunt en gekruind.
ruler-horizontal
400, 600, 800, 1.000, 1.200, 1.600, 2.000, 2.500 mm

Vanaf € 1,00

halfronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd.jpg
Halfronde paal gefreesd en geïmpregneerd, van hoogwaardige kwaliteit.
ruler-horizontal
2.500 mm

Vanaf € 4,65

ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-8-cm (1).jpg
Ronde paal van geïmpregneerd naaldhout. Deze paal is cilindrisch gefreesd, dus heeft een glad oppervlak.
ruler-horizontal
2.000, 2.500, 3.000 mm

Vanaf € 8,45

ronde-paal-geschild-en-onbehandeld.jpg
Ontdek onze ronde paal van naaldhout. Deze paal is geschild, en heeft dus een ruw oppervlak met een natuurlijke uitstraling. Deze 60 mm dikke ronde paal is ideaal voor verschillende projecten waaronder tuin constructies, landscaping en bouwprojecten. Kies voor duurzaamheid en stabiliteit met onze ronde paal geschild en onbehandeld 60 gepunt en gekruind. 
ruler-horizontal
1.000, 1.200 mm

Vanaf € 2,35

ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-10-cm.jpg
Deze ronde paal is van (groen) geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout en heeft een diameter van 10 centimeter. Deze paal is cilindrisch gefreesd, dus heeft een glad oppervlak en zijn relatief recht. De paal is geïmpregneerd voor een langere levensduur van circa 5 jaar (in de grond) en is gepunt en gekruind.
ruler-horizontal
500, 750, 2.500, 3.000, 4.000, 5.000 mm

Vanaf € 3,30

ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-14-cm-en-dikker.jpg
Onze ronde paal is zorgvuldig gefreesd en geïmpregneerd voor duurzaamheid en stabiliteit. Deze paal is uitermate geschikt voor het ondersteunen van een constructie of het creëren van een solide basis van een hekwerk. Deze ronde paal van 160 cm staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag en breng uw project tot leven met een solide basis.
ruler-horizontal
6.000 mm

Vanaf € 83,90

kastanje-boompaal-dikte-100120-mm.jpg
Kastanje is een duurzame houtsoort (duurzaamheidsklasse 2) en een paal van deze houtsoort wordt vaak gebruikt als afrasteringspaal. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en is onbehandeld toepasbaar, ook in de grond. De paal is gepunt. Kastanje heeft een matig fijne tot grove nerf en heeft meestal een rechte draad. Het hout werkt lang na, maar eenmaal droog behoudt het zijn vorm. Het hout is fijnvezelig en zeer goed bestand tegen vocht. Het lijkt in dat opzicht op eikenhout, maar is lichter in gewicht en laat zich makkelijker bewerken.
ruler-horizontal
1.600, 1.800, 2.000, 2.500, 3.000, 4.000 mm

Vanaf € 10,81

kastanje-boompaal-dikte-140160-mm.jpg
Kastanje is een duurzame houtsoort (duurzaamheidsklasse 2) en een paal van deze houtsoort wordt vaak gebruikt als afrasteringspaal. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en is onbehandeld toepasbaar, ook in de grond. De paal is gepunt. Kastanje heeft een matig fijne tot grove nerf en heeft meestal een rechte draad. Het hout werkt lang na, maar eenmaal droog behoudt het zijn vorm. Het hout is fijnvezelig en zeer goed bestand tegen vocht. Het lijkt in dat opzicht op eikenhout, maar is lichter in gewicht en laat zich makkelijker bewerken.
ruler-horizontal
2.500, 3.000, 4.000, 5.000 mm

Vanaf € 32,25

robinia-paal.jpg
Robinia is de meest duurzame hardhoutsoort van Europa (duurzaamheidsklasse 1/2). Vanwege de hoge levensduur en duurzame eigenschappen, wordt deze houtsoort veel gebruikt voor pergola’s, speeltoestellen en afrasteringen. De ronde en kromme vormen geven deze palen een natuurlijke uitstraling. De palen zijn spintvrij geschuurd, wat betekent dat de kans op splinters nihil is. Dat is ook de reden dat deze palen goed geschikt zijn voor speeltoestellen en andere attributen waarbij splinters onwenselijk zijn.
ruler-horizontal
3.000, 4.000, 5.000 mm

Vanaf € 69,60

ronde-paal-gefreesd-en-geimpregneerd-dia-14-cm-en-dikker (1).jpg
Ronde paal gefreesd en geimpregneerd met een dia van 14 cm. en dikker.

Vanaf € 146,00

ronde-paal-geschild-en-onbehandeld (2).jpg
Ronde paal van naaldhout. Deze paal is geschild, dus heeft een ruw oppervlak.
ruler-horizontal
1.000, 1.600, 1.800, 2.000 mm

Vanaf € 4,25

Producten 1-12 van 18

per pagina

Mooie ronde houten palen voor je tuin afscheiding

Je tuin ligt er prachtig bij en is helemaal af, nu is het tijd voor de laatste stap: een mooie afscheiding. Met onze ronde houten palen komt dat helemaal goed. Bekijk ons ruime assortiment met houten palen in allerlei soorten en maten. Bestel de houten palen eenvoudig online en ga aan de slag met je klus. Voor je het weet staat er een prachtige afscheiding om je tuin! Wanneer je wel wat tips kunt gebruiken staan onze specialisten klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. 

Onze ronde houten palen

Wanneer je ronde houten palen zoekt ben je bij Van Dorp Hout aan het juiste adres. Bij ons vind je ronde houten palen in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor palen van vuren of robinia hout. Palen van kastanjehout zijn ook prachtig, deze palen passen goed bij ons kastanjehouten hekwerk. Je kunt kiezen voor geïmpregneerde of onbehandelde palen. Sommige palen zijn afgewerkt door middel van frezen of schillen. Kortom, voor iedereen is er wat wils. Maak met de houten palen een prachtige afscheiding voor je tuin of dierenweide. 

Een tuin afscheiding met houten palen

Het creëren van een afscheiding met ronde houten palen is een prachtige manier om een natuurlijke en warme sfeer aan je tuin toe te voegen. Bij het starten van dit project is het belangrijk om te beginnen met het bepalen van de juiste locatie en afmetingen van de afscheiding. Zorg ervoor dat de houten palen stevig en diep genoeg in de grond worden geplaatst om stabiliteit te garanderen. Het gebruik van hout geeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar biedt ook mogelijkheden voor creatieve ontwerpen, zoals het afwisselen van planken of het toevoegen van klimplanten. Na het plaatsen van de houten palen is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, om de levensduur van de tuinafscheiding te verlengen en de schoonheid van het hout te behouden.

Bekijk het assortiment en bestel online

Kun je niet wachten om je tuin op te knappen met een mooie afscheiding van ronde houten palen? Bekijk ons ruime assortiment en bestel de palen eenvoudig online. Ga bijvoorbeeld voor een gefreesde en geïmpregneerde vuren paal, een kastanje paal of een geschuurde en spintvrije robinia paal. Je kunt de ronde houten palen afhalen in Zoetermeer of laten bezorgen. Bij grote bestellingen leveren wij de palen op locatie af met ons eigen vervoer. Heb je nog vragen? Onze experts helpen jou graag verder. Aarzel niet om contact op te nemen. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...