Aanbieding

Sorteer op sort-descending
red-class-wood-tuinscherm-larsdorp.jpg
Dit stevige tuinscherm lijkt op lariks/douglas, maar is gemaakt van geïmpregneerd Noord-Europees vuren, ook wel vurenhout genoemd. Vurenhout komt van de fijnspar en is in Nederland de meest gebruikte naaldhoutsoort. Het is makkelijk bewerkbaar hout en relatief goedkoop. De kleur van vuren is bleek tot witachtig met een zachte tekening. Na langdurige blootstelling aan licht wordt het hout geelbruin van kleur. Vuren is niet een heel duurzaam soort hout, maar is wel een relatief makkelijk te impregneren, verven, beitsen en af te lakken houtsoort wat het weer erg eenvoudig bewerkbaar maakt. Onze planken zijn 18 x 145 millimeter (ook de dwarsliggers) en RVS geschroefd. We kunnen deze schermen uiteraard ook voor u op maat maken.
€ 88,31
vuren-geschaafd-geimpregneerd-kleur-douglas-16x145-mm.jpg
Op zoek naar zachthout? Kies voor Vurenhout. Het hout is geschaafd en geïmpregneerd. De kleur is douglas en de afmetingen zijn 16x145 mm.
ruler-horizontal
1.800, 4.000 mm

Vanaf € 3,78

IMG_8453.jpg
Onze hardhouten Keruingpolder is de perfecte optie voor het afkaderen van uw tuin en het creëren van privacy. Door de goede kwaliteit van het hout is dit scherm wat prijziger, maar dit staat weer in verhouding met de lange levensduur. Het scherm is zwaar en van goede kwaliteit en heeft 2 liggers, dus een stevige bevestiging is een vereiste.
€ 139,25
ACTIE Larsveld 1800x1800 Toog (15+3 plank) OPRUIMING
€ 152,50

4 producten

per pagina
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...