MVO

"Hout en aanverwante artikelen verkopen voor buitentoepassingen met respect voor mens en natuur." Al jaren is Van Dorp Hout een betrouwbare partner van hoveniers, aannemers en klusbedrijven. Wij ondersteunen onze klanten in het realiseren van duurzame oplossingen in hout.

Naast de zorg voor onze producten, betekenen wij ook graag iets voor onze omgeving. Wij zijn betrokken bij verschillende projecten in de omgeving van Zoetermeer. Hieronder een klein overzicht.

 

Sponsorschap MHC Zoetermeer

Sinds 2020 zijn wij trotse sponsor van Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ). Als onderdeel van de sponsordeal heeft Van Dorp Hout het meubilair voor het terras buiten het clubhuis gedeeltelijk gesponsord. De picknicktafels en hoekbanken zijn geproduceerd in onze moderne werkplaats. Ook de plaatsing hebben wij verzorgd met een vrachtwagen met laadkraan zijn alle picknicktafels en hoekbanken op de goede plek geplaatst en gemonteerd.

 

Zoetermeer On Stage

OPBLOEIENDE INTERESSE BIJ ZOETERMEER ON STAGE

BEROEPENFEEST Zo’n duizend Zoetermeerse vmbo-leerlingen snuffelden gisteren rond bij de Dutch Innovation Factory (DIF), voor beroepenfeest On Stage. De sectoren bouw en elektrotechniek bleken dit jaar opvallend populair onder de aanwezige jongeren.

Lees verder: https://www.ad.nl/zoetermeer/opbloeiende-interesse-bij-zoetermeer-on-stage~a6548997/

 

 

The Next Step

Van Dorp Hout is een trotse partner van 'The Next Step Zoetermeer'. 'The Next Step' is een samenwerking tussen scholen voor praktijk- en voortgezet speciaal onderwijs en de gemeente Zoetermeer. Jongeren die, om welke reden dan ook, meer begeleiding nodig hebben om hun werk te kunnen doen, krijgen via deze weg de kans om een werkplek te verwerven bij een van de deelnemende bedrijven.

Sinds een aantal jaren is Jessada onze collega. Jessada is via Kentalis Onderwijs Zoetermeer bij ons in dienst gekomen. Kentalis Onderwijs is een scholengemeenschap die onderwijs biedt aan dove en slechthorende kinderen en jongeren. In samenwerking met Jessada heeft 'The Next Step' een video gemaakt waarin Jessada zijn verhaal deelt.

Bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=P9IXktWpJZ4
Kentalis Onderwijs: https://www.kentalis.nl/
The Next Step: https://thenextstepzoetermeer.nl/

 

 

Van Dorp Hout ontvangt het SEBO-Keurmerk

Het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen (SEBO) wordt uitgereikt aan bedrijven in en rondom Zoetermeer die van meerwaarde zijn en dit zichtbaar maken door onder andere:

  • het inzetten voor het behouden en stimuleren van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen;
  • het effectief en aantoonbaar begeleiden van personeel;
  • het ondersteunen van doelen gerelateerd aan Zoetermeer;
  • het ondernemersklimaat actief verbeteren, pro actieve houding en successen delen en
  • samenwerking zoeken met andere partijen zoals de gemeente, het onderwijs en dergelijken.

Van Dorp Hout maakt zich hier al een aantal jaar sterk voor en ontving daarom in 2016 het keurmerk. Verschillende media schreven over ons de afgelopen jaren:

https://mijnzaakzoetermeer.nl/artikel/bouwt-u-al-mee-aan-de-toekomstdromen-van-onze-jeugd

https://zhcwerkt.nl/nieuws/bericht/ondernemers-bedankt-voor-hun-inzet-bij-banenafspra

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...