Betonplex

Sorteer op sort-descending
betonplex.jpg
Bestel hier uw betonplex platen. Onze platen zijn glad aan twee zijden en buiten toepasbaar, mits de randen, zaagsneden en schroefgaten goed worden afgewerkt. De betonplex platen zijn zeer geschikt als wanden en vloeren voor aanhangers, paardentrailers, bekistingen en dergelijke. De platen zijn bij ons leverbaar uit voorraad in de diktes van 9 en 18 millimeter. Wilt u een andere dikte, grootte of lengte? Vraag dan naar de mogelijkheden!
€ 144,81
Betonplex antislip.jpg
De Betonplex 9 mm 2500x1250 is een veelzijdige constructieplaat van berken multiplex met wiremesh en antislip eigenschappen. Deze plaat is aan beide zijden voorzien van een fenolcoating, waarbij één zijde is uitgerust met een antislip-patroon dat 120 gram per vierkante meter weegt. De andere zijde heeft een glad oppervlak met dezelfde 120 gram per vierkante meter coating. Ontdek de duurzame en functionele mogelijkheden van deze 9 mm dikke Betonplex plaat voor diverse toepassingen.
€ 121,69
Betonplex glad berken 9 mm 2500x1250
€ 121,69
882018.jpg
De Betonplex 18mm 2500x1250 is een duurzame constructieplaat van berken multiplex met een wiremesh en antislip eigenschappen. Deze plaat is voorzien van een fenolcoating aan beide zijden, waarbij één zijde een antislip-patroon heeft met een gewicht van 120 gram per vierkante meter. De andere zijde is glad met dezelfde coating van 120 gram per vierkante meter.
€ 164,18
Betonplex antislip.jpg
Betonplex 1-zij antislip berken 18 mm 3050x1525.
€ 314,38

5 producten

per pagina

Betonplex platen van topkwaliteit

Bij Van Dorp Hout vind je betonplex platen in allerlei soorten en maten. Ga jij een aanhanger, paardentrailer of vrachtwagen bekleden? Ga je aan de slag met bekisting? In al deze gevallen zijn onze betonplex platen de perfecte oplossing. Lees alles over de voordelen van betonplex en bestel de platen voordelig online in onze webshop. 

Betonplex

Betonplex is een veelgebruikt materiaal in de bouw vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Het bestaat uit meerdere lagen verlijmd hout, met een fenolharscoating die het oppervlak beschermt tegen vocht, slijtage en andere externe invloeden. Door deze specifieke eigenschappen is betonplex bijzonder geschikt voor toepassingen waar stevigheid en waterbestendigheid essentieel zijn, zoals bekistingen voor betonconstructies, vloeren in vochtige ruimtes, of als bekleding van vrachtwagen- en aanhangerbodems. De gladde en harde toplaag maakt het eenvoudig te reinigen en ideaal voor gebruik in situaties waar hygiëne een rol speelt. Al met al is betonplex een betrouwbaar en veelzijdig plaatmateriaal dat vaak wordt gekozen vanwege zijn robuustheid en lange levensduur.

Ruim assortiment

Bij Van Dorp Hout vind je verschillende soorten betonplex platen in het assortiment. Ga bijvoorbeeld voor onze betonplex platen van glad berken van 9 of 18 millimeter dik. Deze platen zijn glad aan twee zijden en zelfs buiten toepasbaar. Ideaal voor aanhangers, paardentrailers, bekisting en meer. De afmeting van de platen is 2500 x1250. Ben je op zoek naar platen met een antislip oppervlak? Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar met een dikte van 9 of 18 millimeter. Weet jij al welke betonplex plaat perfect is voor jouw klus? Bestel de platen dan eenvoudig online in onze webshop. 

Afhalen of bezorgen

Online bestellen is voordelig én eenvoudig bij Van Dorp Hout. Haal de betonplex platen af in Zoetermeer of kies voor bezorging. Wanneer je een grote bestelling doet, leveren wij de producten graag op locatie af met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij geven antwoord op al je vragen en helpen je graag verder. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...