Dak & isolatie

Sorteer op
daktrim-standaard.jpg
Wat is een daktrim? Een daktrim is een randafwerking voor boeiboord, dakgoot, opstaande rand, etc. Deze dient als afwerking en afscherming, maar ook als een zichtbare design afwerking. Wordt vaak toegepast op een plat dak met EPDM-dakbedekking, bitumen of PVC-dakbedekking. Bestel direct uw daktrim.
€ 16,90
 incl. btw per stuk
vuren-ventilatielat-zwart.jpg
Vuren ventilatielatten zijn te gebruiken als regelwerk achter gevelbekleding. De ventilatie latten zijn voorzien van groeven, die ervoor zorgen dat vocht snel wordt afgevoerd. De ventilatie latten zijn zwart geïmpregneerd en zijn hierdoor goed bestand tegen vocht.

Vanaf € 21,60

 incl. btw per stuk
epdm-gereedschapskist.jpg
Gereedschapskist nodig? Wij zorgen graag voor de juiste producten in uw werkomgeving. Bestel uw EPDM gereedschapskist.
€ 241,20
 incl. btw per stuk
epdm-zelfklevend-tbv-stadsuitloop.jpg
De zelfklevende EPDM stroken worden o.a. toegepast om lekkende zinken dakgoten te repareren. Gebruik EPDM zelfklevende stroken bijvoorbeeld ten behoeven van de stadsuitloop.
€ 44,60
 incl. btw per stuk
bosscover-roof-manchet.jpg
De BossCover Roof EPDM manchet is een zelfklevende EPDM manchet voor over uw BossCover Roof montage anker. Op deze manier kunt u uw montage anker mooi en waterdicht afwerken en blijft uw EPDM dak beschermd.
€ 18,00
 incl. btw per stuk
EPDM dakbedekking leggen | DOE DAT NOU NIET
Het BossCover Roof montage anker is het montage anker voor het verankeren van alle constructies op uw dak. Het montage anker is geschikt voor uw platte dak. Om uw dak na installatie weer waterdicht af te maken heeft u nog een EPDM of Bitumen manchet nodig, deze dient u los te bestellen.
€ 49,85
 incl. btw per stuk
bosscover-ontluchting.jpg
Deze dubbelwandige aluminium/kunststof ontluchting van BossCover is voorzien van een plakplaat met zelfklevende EPDM. Het kapje is in kunststof uitgevoerd. Door middel van de mechanische fixatie wordt de plakplaat waterdicht in het systeem opgenomen.
€ 107,80
 incl. btw per stuk
epdm-firestone-resista.jpg
Firestone RESISTA is een hoogwaardige en duurzame PIR-isolatieplaat, geschikt voor gebruik op platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Deze isolatie levert een uitstekende thermische weerstand, een zeer goede dimensionale stabiliteit en hoge druksterkte. Dakisolatie is een investering die u snel terug verdient en waarmee u op termijn heel wat geld bespaart.Minimaal 4 bevestigers per plaat aanbevolen.
€ 24,41
 incl. btw per stuk
EPDM dakbedekking leggen | DOE DAT NOU NIET
BossCover Roof Flexible Tube Cleaner 500ml.
€ 23,15
 incl. btw per stuk
daktrim-met-kraal.jpg
Een daktrim met kraal wordt gebruikt om platte daken en dakgoten af te werken, deze kan worden toegepast in combinatie met EPDM en Bitumen. Het daktrim zorgt voor een goede regenafvoer aan de onderzijde van het profiel, hierdoor blijft het dakhout in goede conditie en kan er geen water onder de dakbedekking komen.
€ 47,86
 incl. btw per stuk
epdm-mes.jpg
Een EPDM mes is te gebruiken bij het gladstrijken en/of het verwijderen van kitnaden zoals acrylaatkit en siliconenkit, maar zeer zeker ook bij het snijden van EPDM-materiaal. Het geïntegreerde mesje is te gebruiken voor het afsnijden van de spuitmondjes en het openen van kitkokers. Geschikt voor gebruik bij alle voegkitten zoals siliconenkit, acrylaatkit.
€ 46,10
 incl. btw per stuk
epdm-stadsuitloop-45.jpg
Een EPDM hemelwaterafvoer - of ook wel EPDM stadsuitloop genoemd - is speciaal gemaakt om te monteren in combinatie met EPDM dakbedekking. De opstaande dakrand is aan de dakzijde 45 graden, voor de verwerking van de EPDM hemelwaterafvoer maakt het niet uit om welke hoek het gaat.
€ 25,75
 incl. btw per stuk
Search engine powered by ElasticSuite