Ruilen en retourneren

Helaas komt het wel eens voor dat een artikel niet naar wens is, of dat u een ander artikel nodig heeft.

  • Voorwaarden voor retour in het kort
  • Maatwerkartikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen daarom niet worden geretourneerd.
  • De producten dienen ongeopend, schoon en in nieuwstaat te zijn. Producten mogen niet zijn geverfd, gezaagd of op een andere manier bewerkt. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij de waardevermindering bij u in rekening brengen.
  • Wij vragen u om de goederen te voorzien van een kopie-afleverbon, kopie-kassabon of ander document waar het ordernummer op staat. Wanneer u niet over een bon beschikt, kunt u ook het ordernummer vermelden op een los papier. Zonder ordernummer verloopt het retourproces minder voorspoedig.
  • Het retourneren is geheel voor risico en kosten van de koper.
  • Retouradres is Van Dorp Hout B.V., Voorweg 153, 2716 NJ Zoetmeer. 

Ruilen

Als u artikelen wilt ruilen, kunt u de gewenste artikelen opnieuw bestellen. De overige artikelen kunt u terugbrengen volgens de reguliere retourprocedure.

Retourrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Van Dorp Hout B.V., Voorweg 153, 2716 NJ Zoetermeer, tel 079-3512578, info@vandorphout.nl, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons herroepingsformulier, maar u bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De goederen dienen schoon en onbeschadigd te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij de waardevermindering bij je in rekening brengen. Maatwerkproducten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Voor terugbetaling zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Het retourneren is geheel het risico van de koper. Hierbij hoort, naast de kosten, ook het regelen van een eigen vervoerder. De kosten van een palletsplaats (europallet-formaat 1200 mm x 800 mm) in de gemiddelde vrachtwagen bedraagt ongeveer € 60,-.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...