RESULTAAT IN ÉÉN OOGOPSLAG

Ontwerpen in 3D is altijd een goed idee

U kent uw klanten: ze willen zien wat ze krijgen. Er thuis aan de keukentafel een gevoel bij hebben, voordat ze hun handtekening zetten. Een ontwerp in 3D helpt daarbij. Ze zien hoe een houtsoort het aanzicht bepaalt, kunnen hun schuur vanuit elke hoek bekijken en alvast een blik werpen in hun nieuwe uitbouw. 

Voor u is ons 3D-ontwerp een genummerd overzicht van alle materialen en een praktische bouwtekening ineen. Zo'n ontwerp levert dus niet alleen tevreden klanten op, maar ook tijd. Tel uit uw winst.

Onze werkvoorbereiders tekenen elke vlonder beschoeiing, veranda, overkapping of houtverbinding tot in de detail uit. Wij geloven is het credo: zien is geloven. Maatwerk tot de millimeter nauwkeurig, zorgvuldig voorbereid.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een 3D-ontwerp om een realistisch beeld te creëren? Aarzel dan niet langer en vraag uw 3D-ontwerp aan.

Je hebt hout en Van Dorp Hout

Hout leeft. Precies daarom maakt he tuit welke houtsoort u kiest, waar dat hout vandaan komt en hoe het zich gedraagt. Onze vakmensen weten dat.

Ze laten u met liefde onze grote voorraad zien, met de gekste kopmaten en allerhande lengtes. Vragen over de toepassing? Over de eigenschappen?
We vertellen u graag alles over de toepassing, verwerking en levensduur van de meer dan 25 houtsoorten en ruim 200 verschillende kopmaten in ons magazijn.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...