Poeren & cement

Sorteer op sort-descending
sneldrogend-cement.jpg
Speedmix is zeer geschikt voor het vastzetten van palen, hekwerken, speeltoestellen, vlaggenmasten, enzovoort. Het product is geschikt voor alle toepassingen waarbij een snelle uitharding is gewenst. Met speedmix (of ook wel snelbeton) is het object na 15 minuten al verankerd. Droogtijd snelbeton: speedmix is na ca. 15 minuten verankerd. Hiervoor hoeft u niet te mengen voordat u het product kunt gebruiken. Deze speedmix zal meteen verharden nadat u de mortel aanmaakt met water.
€ 17,00
betonpoer-scherpkantig.jpg
Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 150 mm in de poer, 150 mm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 30,00
betonpoer-scherpkantig.jpg
Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 15 cm in de poer, 15 cm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 34,10
betonpoer-scherpkantig.jpg
Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 15 cm in de poer, 15 cm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 45,65
betonpoer-met-facetrand.jpg
€ 38,10
Betonpoer facetrand 150x150 / 170x170 mm, h 580 mm
De buitenmaat van deze betonpoer is 170x170 mm. De facetrand zorgt ervoor dat de bovenkant van de paal 150x150 mm is. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 39,25
cortenpoer.jpg
Dit is de Cortenpoer Original. De poer is verroest en zal in de tuin verder de roestige kleur krijgen. De cortenpoer heeft ronde hoeken en is voorzien van vaste draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook zwart of wit verkrijgbaar.
€ 135,00
betonpoer-laag (2).jpg
De buitenmaat van deze mini-betonpoer is 170x170 mm. De facetrand zorgt ervoor dat de bovenkant van de paal 150x150 mm is. De hoogte van deze relatief lage betonpoer is 100 mm. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.Draadstang M16: 50 mm in de poer, 50 mm boven de poer. Gewicht ca 8 kg, plaatje ca 0,57 kg.Bekijk hier onze gehele assortiment betonpoeren.
€ 32,05
cortenpoer-wit.jpg
Cortenpoer WIT, RAL 9016 gepoedercoat, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van losse draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook verroest of zwart verkrijgbaar.
€ 165,00
cortenpoer-zwart.jpg
Cortenpoer ZWART, RAL 9005 gepoedercoat, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van losse draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook verroest of wit verkrijgbaar.
€ 165,00
betonpoer-piramide.jpg
De buitenmaat van deze betonpoer is 220x220 mm, aan de bovenkant is de betonpoer 120x120 mm. De hoogte van de betonpoer (zonder draadeind) is 400 mm. De betonpoer is voorzien van een M16 draadstang, welke voor 150 mm in de poer zit en 150 mm uitsteekt. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.Bekijk hier onze gehele assortiment betonpoeren.
€ 27,95
Paaldrager verstelbaar (1).jpg
Onze paaldrager is van sterk verzinkt staal met afmetingen van 80x80 mm. Deze metalen paaldrager is alleen geschikt voor lichtgewicht constructies. Deze drager voorkomt het rotten van uw tuinpalen doordat de staander niet nat wordt. Een verstelbare paaldrager wordt ook wel minipoer genoemd.
€ 15,75

Producten 1-12 van 15

per pagina

Poeren en cement voor jouw project

Sta je op het punt om een nieuw project te beginnen? Misschien een nieuwe schutting, vlonder of carport? Het is belangrijk om meteen vanaf de basis goed te beginnen. Met poeren of cement zorg je voor een oersterke basis die stabiliteit en draagkracht biedt. Lees meer over ons assortiment en bestel eenvoudig online. 

De mogelijkheden en voordelen van poeren

Betonnen poeren zijn ideaal om als fundament te gebruiken. Ze vormen een solide basis onder je schutting, tuinpoort, vlonder, pergola, tuinhuisje, carport en andere bouwwerken. Poeren zorgen voor stabiliteit en draagkracht. Bovendien gaan ze lang mee en zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en langdurige belasting. Door de verschillende soorten en maten poeren kun je altijd een goede oplossing vinden voor jouw specifieke project. Door poeren als basis te gebruiken voorkom je bovendien dat er vocht en schimmel in het hout komt. Ben je al overtuigd? 

Wanneer komt cement goed van pas?

Wanneer poeren niet geschikt zijn, is cement een goede oplossing. Cement is perfect voor het vastzetten van palen, hekwerken, speeltoestellen, vlaggenmasten en meer. In ons assortiment vind je sneldrogend cement. Met speedmix (snelbeton) is het object na 15 minuten al verankerd. Dit type cement hoeft niet gemengd te worden. Voeg simpelweg water toe en wacht tot het cement uithardt. Het eindresultaat zal stevig en duurzaam zijn! 

Bekijk ons assortiment en bestel online

Bekijk ons ruime assortiment om geschikte poeren voor jouw project uit te kiezen. Misschien is een betonpoer piramide perfect? Zoek je een cortenpoer of betonpoer haaks? Wanneer je de goede poeren hebt gevonden kun je ze eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bij grote bestellingen leveren wij de producten graag af op locatie. Dit doen we met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan graag klaar om je te helpen. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...