Plaatmateriaal

Sorteer op sort-descending
betonplex.jpg
Bestel hier uw betonplex platen. Onze platen zijn glad aan twee zijden en buiten toepasbaar, mits de randen, zaagsneden en schroefgaten goed worden afgewerkt. De betonplex platen zijn zeer geschikt als wanden en vloeren voor aanhangers, paardentrailers, bekistingen en dergelijke. De platen zijn bij ons leverbaar uit voorraad in de diktes van 9 en 18 millimeter. Wilt u een andere dikte, grootte of lengte? Vraag dan naar de mogelijkheden!
€ 144,81
greenplex-interieurplaat.jpg
Greenplex is opgebouwd uit een eucalyptus kern met aan beide zijden een zeer glad mahonie dekfineer. Deze sterke plaat is uitstekend geschikt voor binnentimmerwerk. Het rode dekfineer is fraai en dun. Laat zich makkelijk zagen, frezen en (grond-)verven.
€ 47,54
greenplex-interieurplaat.jpg
Greenplex is opgebouwd uit een eucalyptus kern met aan beide zijden een zeer glad mahonie dekfineer. Deze sterke plaat is uitstekend geschikt voor binnentimmerwerk. Het rode dekfineer is fraai en dun. Laat zich makkelijk zagen, frezen en (grond-)verven.
€ 78,59
greenplex-interieurplaat.jpg
Greenplex is opgebouwd uit een eucalyptus kern met aan beide zijden een zeer glad mahonie dekfineer. Deze sterke plaat is uitstekend geschikt voor binnentimmerwerk. Het rode dekfineer is fraai en dun. Laat zich makkelijk zagen, frezen en (grond-)verven.
€ 59,80
channel-ply.jpg
Deze Channel Ply platen zijn erg eenvoudig te monteren, omdat de plaat beschikt over een halfhoutsverbinding. De plaat wordt vaak gebruikt voor buitenverblijven, binnenwanden of dakbeschot bij een overkapping. De plaat is eenvoudig (zwart) te beitsen.
€ 64,60
880006.jpg
Bestel de veelzijdige Multiplex Okoume WBP plaat voor duurzaamheid en bewerkingsgemak, perfect voor binnen- en buitentoepassingen. Dit hout uit Gabon heeft fijne nerven, laag gewicht, en een warme, zachtroze fineer. Het is geschikt voor gevelbekleding, kozijnen, en meer, en gaat minstens 10 jaar mee bij juiste verwerking.
€ 75,30
underlayment.jpg
Bestel hier uw underlayment triplexplaat van Fins vurenhout. De mooie vlakke plaat heeft een grote stabiliteit en is licht van gewicht waardoor het makkelijk te hanteren is. De triplexplaat is geschikt voor permanente bouwtoepassingen zoals vloeren, daken en wanden. Het hout heeft mes en groef, geen kieren en is geschikt voor binnentoepassingen. Deze kwaliteitsplaat is op technische, hoogwaardige wijze geproduceerd en biedt een stevige ondersteuning, maar met eenvoudig hanteerbaar gewicht.
€ 57,66
spaanplaat-v313.jpg
Vochtwerend spaanplaat is samengesteld uit houtspanen en een vochtwerend lijmtype. De plaat is niet watervast, maar is wel bestand tegen een vochtig klimaat. Om de plaat te onderscheiden van niet-vochtwerend spaanplaat, is een groene pigmentering toegevoegd. Technisch gesproken voegt deze groene kleur niets toe aan de plaat.
€ 16,95
rhinoprime.jpg
Rhinoprime is verduurzaamd Europees multiplex voorzien van een vernieuwde extra dikke toplaag van ca. 210 gram/m2 die je na licht opschuren direct kunt afwerken in de gewenste eindkleur.
€ 153,36
Betonplex antislip.jpg
De Betonplex 9 mm 2500x1250 is een veelzijdige constructieplaat van berken multiplex met wiremesh en antislip eigenschappen. Deze plaat is aan beide zijden voorzien van een fenolcoating, waarbij één zijde is uitgerust met een antislip-patroon dat 120 gram per vierkante meter weegt. De andere zijde heeft een glad oppervlak met dezelfde 120 gram per vierkante meter coating. Ontdek de duurzame en functionele mogelijkheden van deze 9 mm dikke Betonplex plaat voor diverse toepassingen.
€ 121,69
image.jpeg
Tricoya is een geavanceerde MDF-plaat dat wordt geproduceerd door acetylering van houtvezels. Het materiaal is duurzaam, vochtbestendig en dimensie-stabiel, waardoor het geschikt is voor diverse buitentoepassingen, zoals gevelbekleding, terrassen en tuinmeubelen. Tricoya is een innovatieve oplossing die de levensduur van houtproducten verlengt en de milieubelasting vermindert.
€ 534,34
Betonplex glad berken 9 mm 2500x1250
€ 121,69

Producten 1-12 van 32

per pagina

Plaatmateriaal in alle soorten en maten

Heb je (watervast) plaatmateriaal nodig voor je klus? In onze webshop vind je plaatmateriaal in alle soorten en maten. Bekleed je dakranden bijvoorbeeld met onze boeidelen, maak een wand van multiplex of zorg voor stevige bekisting van betonplex. Lees alles over ons plaatmateriaal en bestel de perfecte platen voor jouw project online. Wij zorgen ervoor dat je ze snel in huis hebt. Dan kun jij aan de slag! 

Hoogwaardige boeidelen

Boeidelen zijn de bekleding van de overstekende delen van een dak, zoals de randen van een dakgoot, de dakranden en de uiteinden van de dakspanten. Functioneel gezien bieden boeidelen bescherming tegen weersinvloeden en voorkomen ze dat regenwater direct in de constructie van het dak kan doordringen. Verder dragen ze bij aan de uitstraling van het gebouw en kunnen ze worden aangepast aan de architectonische stijl. Boeidelen worden vaak gemaakt van materialen zoals hout, kunststof of metaal. In onze webshop vind je een ruim assortiment boeidelen die watervast zijn. 

Betonplex van topkwaliteit

Betonplex is een materiaal dat vaak wordt gebruikt in de bouw. Het is een plaatmateriaal gemaakt van multiplex met een epoxy coating. Deze coating zorgt voor een afwerking die slijt- en watervast is, waardoor betonplex goed tegen vocht kan. Het wordt vaak gebruikt voor bekistingen bij betonwerkzaamheden, omdat het gladde en duurzame oppervlak ervoor zorgt dat het beton gemakkelijk kan worden gegoten en losgemaakt. Daarnaast wordt betonplex ook gebruikt voor het maken van meubels, vloeren, wanden en andere projecten. Het is een veelzijdig materiaal dat goed bestand is tegen de elementen en langdurig kan worden gebruikt. Bekijk op je gemak ons ruime assortiment met betonplex plaatmateriaal

Verschillende soorten constructieplaten

Constructieplaten zijn grote platen gemaakt van verschillende materialen die gebruikt worden in de bouw. Dit soort plaatmateriaal is ontworpen om structurele ondersteuning te bieden. Ze dienen als basis voor verschillende bouwprojecten. Ieder type constructieplaat heeft weer andere eigenschappen. Zo is multiplex ideaal voor vloeren, wanden, daken en bekisting. Spaanplaat wordt dan weer veel gebruikt voor meubels en interieurafwerking. In onze webshop vind je verschillende soorten constructieplaten.  

Aftimmering platen voor binnen en buiten

Aftimmering platen worden gebruikt voor het bekleden en afwerken van oppervlakken in de bouw. Houten of metalen constructies kun je netjes afwerken en beschermen met dit soort plaatmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan wanden, plafonds, kozijnen en andere constructies. In ons assortiment maken we onderscheid tussen aftimmering platen voor binnen en buiten. Ons plaatmateriaal voor buiten is watervast. Er is genoeg keuze, zodat jij altijd het geschikte plaatmateriaal voor jouw project kunt vinden! 

Jouw (watervast) plaatmateriaal snel in huis

Heb je het perfecte plaatmateriaal gevonden en wil je hier snel mee aan de slag? Goed nieuws, wij zorgen ervoor dat je de platen snel in huis hebt. Haal je bestelling af in Zoetermeer of laat het bezorgen. Bij grote bestellingen leveren wij de producten op locatie af met ons eigen vervoer. Heb je vragen over ons plaatmateriaal? Neem gerust contact op met onze experts. Zij geven graag antwoord op al je vragen en staan klaar om je verder te helpen. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...