Meerpolder privacy (extra planken) (bangkirai)

Referentie: 000000-MEERPOLDERBETON F2597

Bangkirai tuinscherm, rvs geschroefd. Maatwerk is ook mogelijk. Dit scherm kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Doorkijken is niet mogelijk doordat dit scherm extra planken heeft.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Bangkirai
Behandeling Onbehandeld
Dikte 0 - 2 cm
Breedte 120 - 200 cm
Hoogte 100 - 180 cm
Kenmerk Dicht scherm

Selecteer afmetingen

Selecteer de gewenste afmeting
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
Meerpolder 1800x1800 (17+3) privacy vert tbv beton
Prijs: € 354,51
Voorraad: 6
Meerpolder 1800x1800 (17+3) privacy vert./hor.
Prijs: € 354,51
Voorraad: 103

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Bangkirai tuinscherm, rvs geschroefd. Maatwerk is ook mogelijk. Dit scherm kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Doorkijken is niet mogelijk doordat dit scherm extra planken heeft.

Bangkirai | Het verhaal van de houtnerf

Bevestiging van schuttingspanelen aan palen

"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"Goede producten, maar vooral een goed advies en erg behulpzaam! Hout voor een schutting gekocht en mocht gratis benodigd gereedschap lenen voor een week. Van dit soort service wordt ik blij!"
Geert Menting - Particuliere klant
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100