Houtcomposiet

Sorteer op sort-descending
wpc-weo-gevelprofiel-f-ipe.jpg
Om WEO® rhombus te bevestigen gebruikt u WEO® F-profielen. WEO® Rhombus F-profiel 65 x 85 x 3600 mm aluminium (per 2 stuks verpakt)

Vanaf € 82,26

wpc-weo-gevelprofiel-f-dark-grey.jpg
Om WEO® rhombus te bevestigen gebruikt u WEO® F-profielen. WEO® Rhombus F-profiel 65 x 85 x 3600 mm aluminium (per 2 stuks verpakt)

Vanaf € 82,26

wpc-weo-gevelprofiel-alu-f-profiel-cedar.jpg
Om WEO® rhombus te bevestigen gebruikt u WEO® F-profielen. WEO® Rhombus F-profiel 65 x 85 x 3600 mm aluminium (per 2 stuks verpakt).

Vanaf € 68,55

wpc-weo-gevelprofiel-alu-f-profiel-teak.jpg
Om WEO® rhombus te bevestigen gebruikt u WEO® F-profielen. WEO® Rhombus F-profiel 65 x 85 x 3600 mm aluminium (per 2 stuks verpakt)

Vanaf € 68,55

fiberdeck-weo35-gevelprofiel-triple-33x140-ipe.jpg
Let op: neem contact op voor de actuele beschikbaarheid.WEO® is gevelbekleding van gecoëxtrudeerd houtcomposiet met pseudolattenwerk. Doordat WEO® een trapeziumvormig profiel heeft, kan het horizontaal en verticaal geplaatst worden.De polyethyleenlaag rondom het volledige oppervlak vormt een gewaarborgde bescherming van het houtcomposiet tegen vochtopneming. Bovendien beschermt ze tegen vlekken en verkleuring. De planken voor het pseudolattenwerk hoeven maar met één roestvrijstalen schroef per bevestigingspunt vastgemaakt te worden, wat maakt dat deze gevelbekleding snel en bedrijfszeker geïnstalleerd kan worden. Een zeer geslaagd houtaspect met intense en matte kleuren. Meerkleurenvariaties op één enkele plank geven de gevel een zeker ritme en een niet te imiteren warme uitstraling.

Vanaf € 43,50

fiberdeck-weo35-gevelprofiel-triple-33x140-teak.jpg
WEO® is gevelbekleding van gecoëxtrudeerd houtcomposiet met pseudolattenwerk. Doordat WEO® een trapeziumvormig profiel heeft, kan het horizontaal en verticaal geplaatst worden.De polyethyleenlaag rondom het volledige oppervlak vormt een gewaarborgde bescherming van het houtcomposiet tegen vochtopneming. Bovendien beschermt ze tegen vlekken en verkleuring. De planken voor het pseudolattenwerk hoeven maar met één roestvrijstalen schroef per bevestigingspunt vastgemaakt te worden, wat maakt dat deze gevelbekleding snel en bedrijfszeker geïnstalleerd kan worden. Een zeer geslaagd houtaspect met intense en matte kleuren. Meerkleurenvariaties op één enkele plank geven de gevel een zeker ritme en een niet te imiteren warme uitstraling.

Vanaf € 56,56

fiberon-symmetry-dekdeel-graphite.jpg
De Symmetry dekdelen hebben een strak en gelijkmatig profiel. Voor een hedendaagse uitstraling van uw terras. De kleur Graphite heeft een rijke, mediumgrijze kleur en voegt een coole verfijning toe aan elke ruimte. Het Fiberon® Symmetry dekdeel (Graphite) is gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 50% esdoornvezels en 50% polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m2 in de VS al ruimschoots heeft bewezen. De planken zijn aan alle zijden beschermd tegen vervaging en vlekvorming, door een combinatie van een stabiele Fiberon kern ingekapseld in een onverwoestbare Perma-Tech buitenlaag. 

Vanaf € 84,00

fiberon-symmetry-dekdeel-cinnabar.jpg
De Fiberon® Symmetry dekdeel (Cinnabar) zijn gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 50% esdoornvezels en 50% polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m2 in de VS al ruimschoots heeft bewezen. De planken zijn aan alle zijden beschermd tegen vervaging en vlekvorming, door een combinatie van een stabiele Fiberon kern ingekapseld in een onverwoestbare Perma-Tech buitenlaag. De Symmetry dekdelen hebben een strak en gelijkmatig profiel. Voor een hedendaagse uitstraling van uw terras. De kleur Cinnabar heeft een rijke rode uitstraling en is prachtig te combineren rondom uw huis, het is een ware schoonheid.

Vanaf € 84,00

fiberdeck-vintage-dekdeel-wenge (1).jpg
Houtcomposiet vlonder? Kies voor het WPC Fiberdeck VINTAGE dekdeel met de kleur Wengé. De VINTAGE-terrasplanken zijn perfect bestand tegen vlekken en ze behouden hun glans gedurende lange tijd, dankzij een co-extrusieproces, dat de plank met een coating van zuiver polyethyleen bedekt om de bekleding volledig waterdicht te maken. Daardoor wordt het onderhoud een stuk eenvoudiger en beperkt het zich tot schoonmaken met water en zeep.

Vanaf € 42,89

060250.jpg
Ons Fiberdeck Premium dekdeel in de afmetingen 23x138 mm, heeft een warme uitstraling van Teak. Dit dekdeel biedt een duurzaam en verantwoord alternatief voor traditioneel hout. Zo combineert dit composietmateriaal schoonheid en functionaliteit voor een onderhoudsarme en langdurige levensduur. Het Teak-ontwerp geeft een warme en tijdloze uitstraling, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat u jarenlang kunt genieten zonder zorgen over splijten, scheuren of vervagen.

Vanaf € 53,00

060800 Fiberdeck Premium dekdeel 23x138 - Red Cedar.jpg
Het Fiberdeck Premium dekdeel in de afmetingen 23x138, lijkt op prachtig Red Cedar hout, combineert duurzaamheid met een verfijnde uitstraling. Dit hoogwaardige materiaal is perfect voor het creëren van stijlvolle en langdurige buitendekken en terrassen.

Vanaf € 53,00

2402 Fiberdeck Premium Teak massiv 23x210 D1.jpg
Ons Fiberdeck Premium dekdeel in de afmetingen 23x210 mm, heeft een warme uitstraling van Teak. Dit dekdeel biedt een duurzaam en verantwoord alternatief voor traditioneel hout. Zo combineert dit composietmateriaal schoonheid en functionaliteit voor een onderhoudsarme en langdurige levensduur. Het Teak-ontwerp geeft een warme en tijdloze uitstraling, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat u jarenlang kunt genieten zonder zorgen over splijten, scheuren of vervagen.

Vanaf € 83,20

Houtcomposiet vlonderplanken en gevelbekleding

Vind jij een houten vlonder of houten gevelbekleding ook zo prachtig? Maar wil je geen last hebben van de nadelen van hout? Dan kunnen wij houtcomposiet van harte aanraden. Dit duurzame en voordelige alternatief voor hout biedt veel voordelen. Het gaat lang mee, vergt weinig onderhoud en ziet er prachtig uit. Wij vertellen graag meer over onze vlonderplanken en gevelbekleding van Fiberdeck en Fiberon. Lees verder of bekijk direct ons ruime assortiment. 

Houtcomposiet: de voordelen

Kies jij voor houtcomposiet vlonderplanken of gevelbekleding? Dan profiteer je van allerlei voordelen. Een belangrijk pluspunt is de duurzaamheid van houtcomposiet. Het is bestand tegen weersinvloeden, vocht en insecten waardoor het lang meegaat zonder te vervormen of rotten. Houtcomposiet vergt weinig onderhoud, het behoudt zijn kleur en structuur zonder regelmatig schuren, schilderen of lakken. Kortom, houtcomposiet is een milieuvriendelijk en voordelig alternatief voor hout. Het is een goede keuze voor zowel vlonders als gevelbekleding. 

Fiberdeck vlonderplanken

Fiberdeck houtcomposiet vlonderplanken combineren duurzaamheid met stijl. Met een vlonder van Fiberdeck krijgt je tuin een elegante uitstraling. De vlonderplanken zijn voorzien van een beschermlaag waardoor ze kleurvast en UV-bestendig zijn. De planken zullen niet vergrijzen. Bovendien hecht vuil zich nauwelijks aan de planken, waardoor ze snel schoon zijn door ze even af te spoelen. Monteer de dekdelen met clips, dat bespaart een hoop tijd en zorgt ervoor dat de juiste tussenruimte automatisch geregeld wordt. Fiberdeck vlonderplanken zijn beschikbaar in prachtige kleuren, zoals Dark Grey, Ipé, Teak of Red Cedar. Bekijk het volledige assortiment en kies je favoriet! 

Fiberon vlonderplanken

Houtcomposiet vlonderplanken van Fiberon zijn duurzaam, veelzijdig en zien er prachtig uit. De planken zijn vervaardigd uit hoogwaardig houtcomposiet dat de perfecte balans biedt tussen schoonheid en langdurige prestaties. De duurzame planken zijn bestand tegen vocht, UV-straling, temperatuurwisselingen en andere weersinvloeden. Hierdoor zal je vlonder er jaar na jaar prachtig uitzien, terwijl er geen intensief onderhoud of behandeling nodig is. De vlonderplanken zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Ga jij misschien voor Castle Grey, Warm Sienna of Graphite? Je kunt ons assortiment op je gemak bekijken om een weloverwogen keuze te maken. 

Fiberdeck WEO gevelbekleding

Fiberdeck WEO gevelbekleding van houtcomposiet is een duurzame keuze die je gevel een unieke uitstraling zal geven. De gevelbekleding delen hebben een co-extrusie laag die het houtcomposiet materiaal beschermt. Deze waterdichte barrière voorkomt het binnendringen van vocht. Daarnaast zorgt het trapeziumvormige profiel ervoor dat het water niet zal aflopen. Bij horizontale bevestiging wordt het regenwater netjes afgevoerd. De gevelbekleding is bestand tegen weersinvloeden en insecten en zal niet verkleuren. De Fiberdeck WEO gevelbekleding latten zijn licht en gemakkelijk te installeren.

Kies voor horizontale of verticale bevestiging voor een look die past bij jouw gevel. Bevestig de WEO gevelbekleding met schroeven. Als de schroeven zichtbaar blijven, raden we aan om voor gekleurde schroeven te kiezen. De gevelbekleding is af te werken met een F-profiel en hoekafwerking. Ook de houtcomposiet gevelbekleding is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals Teak, Red Cedar of Ipé. Kun je niet kiezen? Kom gerust langs in onze winkel in Zoetermeer. Daar kun je de verschillende modellen van WEO gevelbekleding bekijken. 

Tip! Bekijk onze handige video over WEO gevelbekleding. 

Bestel houtcomposiet planken eenvoudig online

Bekijk ons ruime assortiment houtcomposiet vlonderplanken en gevelbekleding en bestel eenvoudig online in onze webshop. Haal de planken af in Zoetermeer of kies voor bezorging. Plaats je een grote bestelling? Dan leveren wij de producten op locatie af met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze experts staan je graag te woord. Aarzel niet om contact op te nemen voor persoonlijk advies. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...