Millboard

Sorteer op sort-descending
Seaton_Millard&flo©theheadthetail.com+(55+of+66).jpg
Ontdek de veelzijdigheid van Millboard Bullnose Board 32x150 in Driftwood/Smoked Oak. Deze plank met afgeronde kant voegt een stijlvolle touch toe aan uw terras, perfect voor traptreden, zwembadranden en randafwerking. Met duurzaamheid en een prachtige afwerking biedt deze plank een veilige en naadloze overgang voor een luxueus en langdurig terrasontwerp.

Vanaf € 150,00

Low-res Antique Oak Project.jpg
Millboard Bullnose Board 32x150 in Burnt Cedar/Embered is een hoogwaardige terrasplank met afgeronde kanten. Deze duurzame plank combineert de natuurlijke uitstraling van cederhout met moderne technologie. Ideaal voor een warme, veilige en onderhoudsarme buitenruimte.

Vanaf € 160,00

Millboard Enhanced Grain - Burnt Cedar (1).jpg
Millboard Bullnose Board 32x150 in Burnt Cedar/Embered is een hoogwaardige terrasplank met afgeronde kanten. Deze duurzame plank combineert de natuurlijke uitstraling van cederhout met moderne technologie. Ideaal voor een warme, veilige en onderhoudsarme buitenruimte.

Vanaf € 160,00

Millboard Fascia Board (kantplank) 16x146 - Burnt Cedar/Embered
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een moderne en strakke uitstraling in de kleur Burnt Cedar/Embered die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een antieke en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.

Vanaf € 126,00

MDE176L_Enhanced_Grain_Limed_Oak.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een moderne, maar toch ook en klassieke Limed Oak uitstraling die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een stijlvolle en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.

Vanaf € 119,00

077504.jpg
Millboard Durafix Schroef RVS TORX 4.5 x 45 is de schroef voor uw Millboard project! Door de speciale toplaag is de schroef vrijwel blind te monteren. 
€ 75,00
070700.jpg
Millboard Enchanced Grain 23x176 in de kleur Brushed Basalt zijn hoogwaardige terrasplanken met een prachtige uitstraling en een modern karakter. Met afmetingen van 23x176 mm bieden deze planken duurzaamheid, kleurvastheid en een realistische houtnerfstructuur dankzij de geavanceerde Lastane-technologie. Creëer een onderhoudsarm terras met een rustieke en natuurlijke uitstraling.

Vanaf € 138,00

Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Coppered Oak
Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Coppered Oak.

Vanaf € 110,00

Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Golden Oak
Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Golden Oak.
€ 0,00
millboard-touch-up-paint-500ml-05005637L.jpg
Millboard Touch-Up Paint Brushed Basalt.

Vanaf € 37,99

Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Burnt Cedar/Embered
Millboard Bullnose Edging Flexible (buigbaar randprofiel) 32x50 - Burnt Cedar/Embered.

Vanaf € 116,99

Producten 13-23 van 23

per pagina

Ontdek de prachtige vlonders en gevelbekleding van Millboard

Ben jij op zoek naar een prachtige houten vlonder of unieke houten gevelbekleding, maar dan zonder de nadelen van echt hout? Millboard is de oplossing. De planken van Millboard zijn een duurzaam alternatief voor hardhout en composiet. De planken zijn sterk, veilig, onderhoudsarm en niet van echt hout te onderscheiden. Benieuwd naar alle voordelen? Lees snel verder of bekijk ons ruime assortiment. 

Over Millboard

Millboard is een betrouwbaar merk op het gebied van hoogwaardige buitenvloeren en gevelbekleding. De planken van Millboard zijn een duurzaam alternatief voor hardhout en composiet. Ze zijn gemaakt van een mix van polyurethaan, minerale vezels en een Lastane® toplaag. Dit zorgt voor een vlonder of gevelbekleding die sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slipvast is. De planken zijn niet van echt hout te onderscheiden en voelen zelfs aan als hout, terwijl je geen last hebt van de nadelen van hout. Maak met de Millboard producten terrassen, veranda’s, balkons, steigers, vlonderpaden, dakterrassen, trappen, zwembadranden, gevels en nog veel meer. Zie je het eindresultaat al voor je? 

Millboard vlonder

Wanneer je voor een Millboard vlonder kiest profiteer je van veel verschillende voordelen. De vlonderplanken zijn slipvast, splintervrij en anti-alg. Bovendien zullen ze nooit rotten of kromtrekken. De vlonder is onderhoudsarm en bestand tegen UV, weersinvloeden en vlekken. Laat je een glas wijn vallen? Geen paniek, dit zul je niet blijven zien op de vlonder. Als je een duurzame keuze wilt maken is Millboard de oplossing. Met 1,31 kg/m hebben de vlonderplanken een lage CO2-footprint. En misschien nog wel het belangrijkste, een Millboard vlonder ziet er altijd prachtig uit. Dankzij het ‘lost-head’ effect zie je de schroeven waarmee de planken bevestigd zijn niet. Dit geeft een mooie look aan het geheel. 

Millboard gevelbekleding

Ook de gevelbekleding van Millboard is splintervrij, UV- en weerbestendig, anti-alg en onderhoudsarm. De planken rotten niet en trekken niet krom. Bovendien profiteer je ook bij de gevelbekleding van een lage CO2-footprint. Net als bij de vlonderplanken wordt de gevelbekleding gemonteerd met verborgen bevestiging. Je ziet aan de buitenkant geen schroeven, maar één mooi geheel met een prachtige houtlook die niet van echt te onderscheiden is. Als je voor gevelbekleding gaat, kun je kiezen uit het Envello Board & Batten profiel of het Envello Shadow Line+ profiel. Het Board & Batten profiel combineert een verticaal profiel met verschillende breedtes en nerfpatronen. Of ga jij voor het Shadow Line+ profiel met horizontale planken? 

Ruim assortiment bij Van Dorp Hout

Bij Van Dorp Hout kun je terecht voor een ruim assortiment Millboard producten. De planken voor je vlonder of gevelbekleding zijn beschikbaar in allerlei prachtige kleuren. Wat dacht je van Golden Oak, Burnt Cedar of Antique Oak? Bekijk op je gemak het volledige assortiment en kies je favoriet. Je kunt de planken afhalen in Zoetermeer of laten bezorgen. Doe je een grote bestelling? Dan leveren wij de producten graag af met ons eigen vervoer. Wanneer je vragen hebt staan onze specialisten voor jou klaar. Neem gerust contact op voor advies op maat. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...