TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x180x1860 Dark chocolate

Referentie: 451818-BAMBOE201801860DARK

De bamboe vlonderplank in de kleur ‘Dark chocolate’ geeft uw terras een luxe uitstraling. De planken van het merk TopLine Bamboo® zijn erg duurzaam en van ongekende kwaliteit. De afmetingen van deze planken zijn 20x180x1860mm. De planken zijn extreme caramelized geolied waar ze de donkere kleur aan over hebben gehouden. De terrasdelen hebben een gladde en een gegroefde kant met zijgroeven. Dankzij de donkere kleur is het vuil minder zichtbaar.

Lees meer over bamboe en het onderhouden.

Product specificaties

De dark chocolate vlonderplank is gemaakt van samengeperst bamboe waardoor de plank erg stevig is en een hoge hardheid heeft. De plank is op een duurzame manier geproduceerd en daarom erg milieuvriendelijk. Daarnaast is deze houtsoort erg onderhoudsvrij en kleurvast. 

Selecteer producttype

Voor- en nadelen

  • Hoogste kwaliteit
  • Extreem duurzaam
  • Luxe en exclusieve uitstraling
  • Kan na jaren intensief gebruik gaan splinteren
  • Niet kleurvast

Productdetails

Materiaalsoort Bamboe
Behandeling Geolied
Kleur Dark Chocolate
Dikte d 0-25 mm
Breedte 146-200 mm
Lengte 1500-2500 mm

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x180x1860 dark chocolate
Prijs: € 40,74
Voorraad: 118

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Voor de liefhebbers van donkere terrasdelen heeft Van Dorp Hout ook donkere bamboeplanken op voorraad. Naast de standaardbreedte van 14 centimeter zijn er ook terrasdelen in deze kleur verkrijgbaar met een breedte van 18 centimeter, degene die u nu bekijkt.

4 centimeter extra lijkt weinig, maar maakt een groot verschil wanneer u met deze luxe versie uw terras legt. Extra brede planken zorgen voor een compleet andere uitstraling. Hoe breder de planken, hoe meer het als één groot geheel oogt. Het terras lijkt ruimer. Doordat er minder groeven zijn, oogt het tevens moderner. De donkere kleur combineert ideaal met de nieuwste design lounge-banken.

Wat deze planken uniek maakt, is de mogelijkheid om de planken om te draaien en te gebruiken met de zogeheten ‘yacht-look’. U creëert de sfeer van maritiem avontuur. Loungen op het deck van een Ocean cruiser. De smalle stroken doen namelijk direct denken aan een traditioneel gerubberd teak deck van een zeiljacht. Door de extra diepe groeven in exact dezelfde maat en ronding als de groef tussen de planken onderling ontstaat er optisch een geheel van smalle latten. Terwijl u (of de hovenier) ze toch snel en eenvoudig als brede delen kan monteren. Donkere terrasdelen waren al in, maar combinatie met deze unieke Yacht-look maakt u uw terras werkelijk tot iets unieks.

De Bamboe terrasdelen Dark Chocolate glad zijn gemakkelijk schoon te houden. Vuil is dankzij de donkere kleur sowieso minder zichtbaar dan op lichte bamboe terrasdelen. Verder vergt bamboe weinig onderhoud. Het hoeft slechts 1 (liefst 2 )keer per jaar in de olie gezet te worden. Dan behoudt het zijn kwaliteit en kleur en gaat het een leven lang mee.

Bamboe vlonderplanken

Bamboe vlonderplanken zijn een ideale oplossing voor iedereen die een houten tuinterras of dakterras wil aanleggen. Bamboe terrasdelen hebben een geweldige natuurlijke uitstraling en zijn een ecologisch en duurzaam verantwoorde keuze. Een aantal Bamboe vlonderdelen en Bamboe terrasplanken worden zelfs op zo’n wijze geproduceerd dat deze CO2-neutraal of CO2-negatief zijn. Lees hier meer over bamboe.

TopLine Bamboo® is een geregistreerd merk van Solid Bamboo B.V.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Bamboe | Het verhaal van de houtnerf

Tussenruimte vlonderplanken bepalen

"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100