Hout

Sorteer op sort-descending
vuren-geschaafd-geimpregneerd-18x145-mm.jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren tuinplank uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes, zoals 1.80, 2.00, 3.00, 3.60, 4.50 en 5.40 meter. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om de verschillende lengtes te combineren om een optimaal zaagrendement te behalen. Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.

Vanaf € 4,22

image.jpeg
Azobé en Angelim Vermelho hout zijn tropische hardhoutsoorten en vallen in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Angelim Vermelho is minder bekend van de twee, maar heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als Azobé. Dit sterke hardhout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt voor toepassingen in combinatie met grond en/of water.

Vanaf € 12,15

hardhout-geschaafd-glad-68x68-mm.jpg
Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid is dit hout geschikt voor diverse beschoeiing en grondtoepassingen.

Vanaf € 8,35

lariksdouglas-geschaafd-145x145-mm.jpg
Geschaafde paal Lariks/Douglas. Geschikt om een pergola of overkapping van te maken. Bestel hier uw lariks/douglas geschaafd 145x145 mm balk. Het hout is onbehandeld en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Hoewel het Lariks/douglas hout onbehandeld is, is het toch geschikt als tuinhout. Het is kwetsbaar voor vocht, dus zwevend monteren is aanbevolen. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.

Vanaf € 57,00

grenen-geschaafd-geimpregneerd-16x140-mm.jpg
Bestel hier uw grenen, geschaafde en geïmpregneerde zachthouten plank in de afmetingen 16x140x1800 mm, 16x140x3000 mm en/of 16x140x4000 mm. Deze houten plank is groen geïmpregneerd en relatief goedkoop. Doordat het hout geïmpregneerd is, heeft het een langere levensduur. Dit hout is niet geschikt als gevelbekleding, maar ideaal als tuinafscheiding. Zoals genoemd is dit hout in meerdere maten leverbaar. Neem contact met ons op als u een afwijkende maat wilt bestellen.

Vanaf € 3,24

hardhout-ruw-60x60-mm.jpg
Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt onder vlonders en voor beschoeiingen.

Vanaf € 5,80

rabat-vuren-geimpregneerd-18x135-mm-enkelzijdig.jpg
Rabat vurenhout (groen) geïmpregneerd 18x135 mm enkelzijdig planken bestelt u hier. Dit hout is gemaakt van mooi Noord-Europees vurenhout. De dikte is 18 millimeter en de werkende breedte is 135 millimeter. Het hout heeft een mooie, luxe uitstraling en is geïmpregneerd voor een langere levensduur. Het hout is gladgeschaafd. Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.

Vanaf € 5,05

hardhout-ruw-20x200-mm.jpg
Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt voor toepassingen in combinatie met grond en/of water.

Vanaf € 16,79

bangkirai-dekdeel-21x145-mm.jpg
Het bangkirai hout is onbehandeld. Bangkirai hout is, met zijn goede mechanische eigenschappen en duurzaamheid, een geschikte houtsoort voor toepassingen buiten, in zware constructies. Het hout heeft een levensduur van 25 tot wel 30 jaar. Het hout is glad geschaafd, is geprofileerd en is onbehandeld. De Bangkirai dekdelen zijn gemaakt van loofbomen en zijn goed bewerkbaar. De Bangkirai dekdelen vallen in duurzaamheidsklasse 2 en zijn tweezijdig te gebruiken; een gladde zijde en een zijde met groeven.

Vanaf € 27,58

vuren-rhombus.jpg
Vurenhout is afkomstig uit Noord-Europa en heeft een mooie, egale uitstraling. Het is geïmpregneerd voor een langere levensduur. Enkele rhombus delen zijn goed te gebruiken voor open gevelbekleding of om een moderne schutting van te maken.

Vanaf € 3,75

vuren-geschaafd-geimpregneerd-70x70-mm.jpg
Mooie kwaliteit vuren Tuinpaal voor uw schutting, afkomstig uit Noord Europa. Leverbaar uit voorraad in de lengte 2,1 2,7 3,0 3,9 en 6,0 meter.

Vanaf € 6,07

lariksdouglas-fijnbezaagd-150x150-mm.jpg
Bestel hier uw Lariks/douglas fijnbezaagd paal 150x150 mm. Het hout is onbehandeld en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Hoewel het Lariks/douglas hout onbehandeld is, is het toch geschikt als tuinhout. Het is kwetsbaar voor vocht, dus zwevend monteren is aanbevolen. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur.

Vanaf € 46,88

Producten 1-12 van 557

per pagina

 

Ruim assortiment hoogwaardig hout

Als het om hout gaat, zit je bij Van Dorp Hout goed! Bij ons vind je een ruim assortiment hout van hoogwaardige kwaliteit. Voor ieder project hebben wij het juiste hout in huis. Ga je misschien aan de slag met een project in de tuin? Ga je een vlonder aanleggen, houten gevelbekleding monteren of beschoeiing plaatsen? Misschien ben je wel op zoek naar een schutting, tuinpoort of rondhout? In ons assortiment zul je snel vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt het hout vervolgens eenvoudig online bestellen. 

Tuin- en bouwhout van hoge kwaliteit

Wil je aan de slag met een project in de tuin? Dan komt tuinhout goed van pas. Ook wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met een bouwwerk of dakconstructie kun je bij ons terecht. Naast tuinhout vind je namelijk ook bouwhout in ons assortiment. We verkopen planken, balken en palen van hoogwaardig hout. Als het om de houtsoort gaat, is de keuze groot. Ga bijvoorbeeld voor vuren, douglas, eiken, bankirai, accoya, lariks of grenen. Je kunt kiezen voor geschaafd, ruw of fijnbezaagd hout. Wil je aan het werk gaan met onbehandeld hout of ga je liever voor geïmpregneerd, anti-schimmel of thermisch gemodificeerd hout? Bij Van Dorp Hout zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding is niet voor niets erg populair. Het geeft een natuurlijke, warme uitstraling aan gebouwen. Bovendien heeft het isolerende eigenschappen die bijdragen aan de energie-efficiëntie van het gebouw. Houten gevelbekleding is duurzaam en gaat lang mee. In onze webshop vind je allerlei soorten hout voor je gevel. Ga je bijvoorbeeld voor potdekselplanken, halfhoutsrabat, een rhombusprofiel, bevelsiding of channelsiding? Bij ons kun je gevelbekleding kopen van vuren, accoya, Western Red Cedar, ayous, bankirai, douglas, Europees grenen of keruing hout. Van onbehandeld tot geïmpregneerd of zelfs thermisch gemodificeerd, er is voor ieder wat wils. 

Hout voor je vlonder

Een vlonder van hout voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan je tuin. Met een vlonder creëer je een gezellige plek waar je comfortabel kunt genieten van je tuin. In ons assortiment vind je mooie duurzame planken om een prachtig houten terras mee te maken. Je kunt kiezen voor gladde planken of planken met een ribbel. We bieden vlonderplanken aan van accoya, bankirai, afri-kulu, douglas, garapa, tamarindo, vuren, fiberdeck, eiken en massaranduba hout. 

Schutting of afscheiding maken

Ook voor een schutting of afscheiding van hout kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je zowel tuinhekjes als tuinschermen. Wat dacht je van een mooie afscheiding van vuren, bankirai, douglas, kastanje, grenen of keruing hout? Wanneer je voor een natuurlijke afscheiding wil gaan, hebben we ook genoeg keuze. Misschien is een tuinscherm van wilgentenen, bamboe, boomschors, dopheide of riet iets voor jou? Bekijk op je gemak het ruime assortiment en kies je favoriet! 

Tuindeur of poort nodig?

Om je tuin veilig af te sluiten raden wij een houten tuindeur of poort aan. Deze zijn beschikbaar in douglas, vuren, keruing, kastanje of bankirai hout. Een mooie tuinpoort of -deur geeft veiligheid. Het houdt ongewenste bezoekers buiten je tuin terwijl kinderen en dieren veilig binnen de tuin blijven. Wanneer je voor een tuinpoort gaat kun je genieten van een wijds uitzicht, terwijl je de tuin toch goed kunt afsluiten. Een dichte tuindeur geeft wat meer privacy. Wat dacht je van onze tuindeur Hoofddorp of een prachtige kastanje poort

Betrouwbare beschoeiing

Houten beschoeiing wordt vaak gebruikt voor het verstevigen van oevers, bijvoorbeeld wanneer je tuin grenst aan een rivier, kanaal of sloot. Beschoeiing gaat erosie tegen en zorgt voor een stabiele oever. Door houten beschoeiing aan te leggen kun je ook een mooie steiger creëren. Bovendien is houten beschoeiing duurzaam en heeft het een mooie natuurlijke uitstraling. Bij Van Dorp Hout kun je beschoeiingsschotten of hardhouten damwandplanken bestellen. Hiermee kun je zelf betrouwbare beschoeiing aanleggen. 

Rondhout in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar mooie ronde houten palen? We hebben een ruim assortiment rondhout voor jou beschikbaar. Met deze palen kun je alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een mooie omheining om je tuin of weide, maak een pergola of ondersteun jonge bomen. We hebben ronde palen van vuren, kastanje en robinia hout in allerlei formaten. Kies voor geïmpregneerde of juist onbehandelde palen, afhankelijk van je project. 

Ben je op zoek naar geschaafd lariks hout?

Geschaafd lariks hout staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het een populaire keuze is in verschillende bouwprojecten. Dankzij zijn natuurlijke weerstand tegen rot en insecten, is lariks hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen, zoals terrassen, schuttingen en gevelbekleding. Bovendien heeft lariks een prachtige uitstraling met een warme, roodbruine tint die na verloop van tijd mooi vergrijst. Door de uitstekende mechanische eigenschappen is geschaafd lariks hout ook geschikt voor constructieve toepassingen, zoals balken en palen, waarbij het een solide en betrouwbare optie biedt voor verschillende projecten.

Rabat vuren geïmpregneerd hout

Ben je op zoek naar rabat vuren geïmpregneerd hout? Dan ben je bij Van Dorp Hout aan het juiste adres. Rabat vuren geïmpregneerd verwijst naar hout dat behandeld is met een speciale impregnatievloeistof om het te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout duurzamer wordt en beter bestand is tegen vocht, schimmels en insecten. Ideaal voor jouw gevelbekleding, schutting of tuinmeubelen. Bestel rabat vuren geïmpregneerd hout eenvoudig online bij Van Dorp Hout. 

Vuren geschaafd geïmpregneerd

Bent u op zoek naar hoogwaardig Vuren geschaafd geïmpregneerd hout? Zoek dan niet verder! Bij Van Dorp Hout bieden we u de beste kwaliteit Vuren geschaafd geïmpregneerd hout aan voor al uw bouw- en tuinprojecten. Ontdek het uitgebreide aanbod hier en profiteer van alle voordelen wat dit type hout te bieden heeft. 

Geïmpregneerd hout verven

Geïmpregneerd hout is een populaire keuze voor buitentoepassingen vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Maar wat als je geïmpregneerd hout wilt verven? Het verven van geïmpregneerd hout verlengt de levensduur omdat het bescherming biedt aan het hout. Hoe je het beste te werk kan gaan lees je in onze blog over ‘geimpregneerd hout verven

Bestel je hout online bij Van Dorp Hout

Heb je de producten waar je naar op zoek was gevonden? Bestel je hout dan eenvoudig online in onze webshop. Doe je een grote bestelling? Dan kun je profiteren van onze bezorgservice. We brengen de producten dan op locatie met ons eigen vervoer. We zorgen er graag voor dat je snel aan de slag kunt met je project. Heb je vragen? Onze experts staan graag klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...