Hout

Sorteer op sort-descending
accoya-18x145-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya planken geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De planken hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De planken zijn glad geschaafd, zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. Een tip: Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 en verzinkte schroeven. Zwarte vlekken kunnen dan een gevolg zijn. Voorkom dit door een speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven te gebruiken.

Vanaf € 99,96

accoya-geschaafd-18x195-mm.jpg
Accoya is geschikt als u opzoek bent naar de koning van de houtsoorten. Accoya hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een minimalistische structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De planken hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De planken zijn glad geschaafd, zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 139,02

accoya-geschaafd-68x68-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya palen 68x68mm geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De geschaafde palen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.

Vanaf € 114,74

accoya-27x195-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons Accoya dekdeel geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De dekdelen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De dekdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 124,80

accoya-halfhoutsrabat.jpg
Als u een zeer duurzame en exclusieve houtsoort zoekt, dan is Accoya wellicht iets voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam in de manier waarop het wordt geproduceerd, maar ook een verantwoord alternatief voor hardhout. Accoya is zachthout met unieke eigenschappen en heeft daarmee alle voordelen van hardhout. Het halfhoutsrabat heeft een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.De vloerdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. De werkende maat is 180 mm. Dit is dus de maat die je gebruikt om het aantal m2 of stuks te berekenen.

Vanaf € 100,81

accoya-vloerdeel.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons Accoya vloerdeel geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. Het dakbeschot heeft een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen.De vloerdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting, de werkende maat is 185mm. Dit is dus de maat die je gebruikt om het aantal m2 of stuks uit te rekenen.

Vanaf € 158,89

accoya-bevelsiding.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya bevelsiding geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De planken hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De planken zijn glad geschaafd, zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 92,40

accoya-27x145-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is Accoya geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De dekdelen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De delen zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 136,29

accoya-dekdeel-clipprofiel.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons Accoya dekdeel geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De dekdelen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De dekdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 149,76

accoya-geschaafd-18x45-mm.jpg
Accoya lat van 18x45mm leverbaar uit voorraad. Deze lat is te gebruiken als aftimmerlat voor uw gevel of als trellislat in uw tuin.

Vanaf € 26,10

accoya-geschaafd-90x90-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya palen geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De geschaafde palen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. In contact met de grond gaan deze palen zeker 25 jaar mee!

Vanaf € 204,01

accoya-dekdeel-27x145-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons Accoya dekdeel geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De dekdelen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De dekdelen zijn geprofileerd geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.

Vanaf € 97,34

Producten 1-12 van 23

per pagina

 

Ruim assortiment hoogwaardig hout

Als het om hout gaat, zit je bij Van Dorp Hout goed! Bij ons vind je een ruim assortiment hout van hoogwaardige kwaliteit. Voor ieder project hebben wij het juiste hout in huis. Ga je misschien aan de slag met een project in de tuin? Ga je een vlonder aanleggen, houten gevelbekleding monteren of beschoeiing plaatsen? Misschien ben je wel op zoek naar een schutting, tuinpoort of rondhout? In ons assortiment zul je snel vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt het hout vervolgens eenvoudig online bestellen. 

Tuin- en bouwhout van hoge kwaliteit

Wil je aan de slag met een project in de tuin? Dan komt tuinhout goed van pas. Ook wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met een bouwwerk of dakconstructie kun je bij ons terecht. Naast tuinhout vind je namelijk ook bouwhout in ons assortiment. We verkopen planken, balken en palen van hoogwaardig hout. Als het om de houtsoort gaat, is de keuze groot. Ga bijvoorbeeld voor vuren, douglas, eiken, bankirai, accoya of grenen. Je kunt kiezen voor geschaafd, ruw of fijnbezaagd hout. Wil je aan het werk gaan met onbehandeld hout of ga je liever voor geïmpregneerd, anti-schimmel of thermisch gemodificeerd hout? Bij Van Dorp Hout zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding is niet voor niets erg populair. Het geeft een natuurlijke, warme uitstraling aan gebouwen. Bovendien heeft het isolerende eigenschappen die bijdragen aan de energie-efficiëntie van het gebouw. Houten gevelbekleding is duurzaam en gaat lang mee. In onze webshop vind je allerlei soorten hout voor je gevel. Ga je bijvoorbeeld voor potdekselplanken, halfhoutsrabat, een rhombusprofiel, bevelsiding of channelsiding? Bij ons kun je gevelbekleding kopen van vuren, accoya, Western Red Cedar, ayous, bankirai, douglas, Europees grenen of keruing hout. Van onbehandeld tot geïmpregneerd of zelfs thermisch gemodificeerd, er is voor ieder wat wils. 

Hout voor je vlonder

Een vlonder van hout voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan je tuin. Met een vlonder creëer je een gezellige plek waar je comfortabel kunt genieten van je tuin. In ons assortiment vind je mooie duurzame planken om een prachtig houten terras mee te maken. Je kunt kiezen voor gladde planken of planken met een ribbel. We bieden vlonderplanken aan van accoya, bankirai, afri-kulu, douglas, garapa, tamarindo, vuren, fiberdeck, eiken en massaranduba hout. 

Schutting of afscheiding maken

Ook voor een schutting of afscheiding van hout kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je zowel tuinhekjes als tuinschermen. Wat dacht je van een mooie afscheiding van vuren, bankirai, douglas, kastanje, grenen of keruing hout? Wanneer je voor een natuurlijke afscheiding wil gaan, hebben we ook genoeg keuze. Misschien is een tuinscherm van wilgentenen, bamboe, boomschors, dopheide of riet iets voor jou? Bekijk op je gemak het ruime assortiment en kies je favoriet! 

Tuindeur of poort nodig?

Om je tuin veilig af te sluiten raden wij een houten tuindeur of poort aan. Deze zijn beschikbaar in douglas, vuren, keruing, kastanje of bankirai hout. Een mooie tuinpoort of -deur geeft veiligheid. Het houdt ongewenste bezoekers buiten je tuin terwijl kinderen en dieren veilig binnen de tuin blijven. Wanneer je voor een tuinpoort gaat kun je genieten van een wijds uitzicht, terwijl je de tuin toch goed kunt afsluiten. Een dichte tuindeur geeft wat meer privacy. Wat dacht je van onze tuindeur Hoofddorp of een prachtige kastanje poort

Betrouwbare beschoeiing

Houten beschoeiing wordt vaak gebruikt voor het verstevigen van oevers, bijvoorbeeld wanneer je tuin grenst aan een rivier, kanaal of sloot. Beschoeiing gaat erosie tegen en zorgt voor een stabiele oever. Door houten beschoeiing aan te leggen kun je ook een mooie steiger creëren. Bovendien is houten beschoeiing duurzaam en heeft het een mooie natuurlijke uitstraling. Bij Van Dorp Hout kun je beschoeiingsschotten of hardhouten damwandplanken bestellen. Hiermee kun je zelf betrouwbare beschoeiing aanleggen. 

Rondhout in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar mooie ronde houten palen? We hebben een ruim assortiment rondhout voor jou beschikbaar. Met deze palen kun je alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een mooie omheining om je tuin of weide, maak een pergola of ondersteun jonge bomen. We hebben ronde palen van vuren, kastanje en robinia hout in allerlei formaten. Kies voor geïmpregneerde of juist onbehandelde palen, afhankelijk van je project. 

Rabat vuren geïmpregneerd hout

Ben je op zoek naar rabat vuren geïmpregneerd hout? Dan ben je bij Van Dorp Hout aan het juiste adres. Rabat vuren geïmpregneerd verwijst naar hout dat behandeld is met een speciale impregnatievloeistof om het te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout duurzamer wordt en beter bestand is tegen vocht, schimmels en insecten. Ideaal voor jouw gevelbekleding, schutting of tuinmeubelen. Bestel rabat vuren geïmpregneerd hout eenvoudig online bij Van Dorp Hout. 

Vuren geschaafd geïmpregneerd

Bent u op zoek naar hoogwaardig Vuren geschaafd geïmpregneerd hout? Zoek dan niet verder! Bij Van Dorp Hout bieden we u de beste kwaliteit Vuren geschaafd geïmpregneerd hout aan voor al uw bouw- en tuinprojecten. Ontdek het uitgebreide aanbod hier en profiteer van alle voordelen wat dit type hout te bieden heeft. 

Geïmpregneerd hout verven

Geïmpregneerd hout is een populaire keuze voor buitentoepassingen vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Maar wat als je geïmpregneerd hout wilt verven? Het verven van geïmpregneerd hout verlengt de levensduur omdat het bescherming biedt aan het hout. Hoe je het beste te werk kan gaan lees je in onze blog over ‘geimpregneerd hout verven

Bestel je hout online bij Van Dorp Hout

Heb je de producten waar je naar op zoek was gevonden? Bestel je hout dan eenvoudig online in onze webshop. Doe je een grote bestelling? Dan kun je profiteren van onze bezorgservice. We brengen de producten dan op locatie met ons eigen vervoer. We zorgen er graag voor dat je snel aan de slag kunt met je project. Heb je vragen? Onze experts staan graag klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...