Tuin- & bouwhout

Sorteer op sort-descending
vuren-geschaafd-geimpregneerd-28x145-mm.jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren tuinplank uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes 4.50 en 5.40 meter. Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.
ruler-horizontal
4.500, 5.400 mm

Vanaf € 15,75

vuren-geschaafd-geimpregneerd-70x170-mm.jpg
Bekijk onze Vuren planken met een afmeting van 70x170 mm. Deze planken zijn zorgvuldig geschaafd en geïmpregneerd om duurzaamheid te garanderen. Het Vuren is afkomstig uit Noord-Europa en is populair om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Met deze Vuren planken kunt u verschillende projecten waarmaken, van een stevige schutting tot het maken van een meubelstuk. Dit vuren hout biedt vele mogelijkheden voor uw ideeën.Kies voor kwaliteit en bestel uw geïmpregneerde Vuren planken!
ruler-horizontal
3.000, 3.600, 4.500, 5.400 mm

Vanaf € 28,35

lariksdouglas-fijnbezaagd-70x220-mm.jpg
Bestel hier uw Lariks/douglas fijnbezaagd balk 70x220 mm. Het hout is onbehandeld en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Hoewel het Lariks/douglas hout onbehandeld is, is het toch geschikt als tuinhout. Het is kwetsbaar voor vocht, dus zwevend monteren is aanbevolen. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.
ruler-horizontal
8.000 mm

Vanaf € 79,80

vuren-geschaafd-geimpregneerd-18x195-mm.jpg
Deze plank is gemaakt van topkwaliteit Vuren. Met Vurenhout dat afkomstig is uit het prachtige en betrouwbare Noord-Europa sla je de plank nooit mis! Door de afmetingen van 19x195 is deze plank geschikt voor uw project, en biedt een solide basis. Doordat de plank geschaafd en geïmpregneerd is, stijgt de duurzaamheid en heeft het een langere levensduur. Bestel vandaag en geniet van een duurzaam project!
ruler-horizontal
3.000, 3.600, 4.500 mm

Vanaf € 9,60

vuren-geschaafd-geimpregneerd-28x95-mm (1).jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren tuinplank uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes 4.50 en 5.40 meter. Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.
ruler-horizontal
4.500, 5.400 mm

Vanaf € 10,58

bangkirai-geschaafd-90x90-mm.jpg
Ontdek onze Bangkirai geschaafde planken met een afmeting van 90x90 mm. Deze prachtige houten planken zijn speciaal ontworpen een duurzame en aantrekkelijke oplossing te bieden voor uw buitenprojecten. Bankirai staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand. De geschaafde afwerking en V-groeven geven deze planken een stijlvolle uitstraling en zorgen voor een perfecte pasvorm. Bestel vandaag en transformeer uw buitenruimte met duurzaam Bangkirai hout.
ruler-horizontal
2.740 mm

Vanaf € 73,21

accoya-27x195-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan is ons Accoya dekdeel geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. Accoya is zachthout, maar heeft alle voordelen van hardhout. De dekdelen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi. Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De dekdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 124,80

lariksdouglas-geschaafd-geimpregneerd-115x115-mm.jpg
Bestel hier uw lariks/douglas geïmpregneerd geschaafd 115x115 mm paal. Het hout is verduurzaamd en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Door impregnatie is het minder kwetsbaar voor vocht. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.
ruler-horizontal
2.500, 3.000, 4.000 mm

Vanaf € 45,88

lariksdouglas-geschaafd-geimpregneerd-45x145-mm (1).jpg
Bestel hier uw lariks/douglas geïmpregneerd geschaafd 45x145 mm paal. Het hout is verduurzaamd en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Door impregnatie is het minder kwetsbaar voor vocht. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.
ruler-horizontal
4.000, 5.000 mm

Vanaf € 28,35

lariksdouglas-geschaafd-geimpregneerd-70x220-mm.jpg
Bestel hier uw lariks/douglas geïmpregneerd geschaafd 70x220 mm paal. Het hout is verduurzaamd en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Door impregnatie is het minder kwetsbaar voor vocht. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.
ruler-horizontal
4.000, 5.000, 6.000 mm

Vanaf € 93,00

lariksdouglas-vlotdeel-zwart.jpg
De Lariks/Douglas fijnbezaagde planken van 25x250 mm zijn nu beschikbaar in een elegante zwarte kleur. Deze houten planken hebben een verfijnde uitstraling en bieden veel mogelijkheden voor bouw- en ontwerpprojecten.Deze planken zijn met precisie gemaakt en bieden duurzaamheid en sterkte voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De zwarte afwerking zorgt voor een strakke uitstraling in elk project.Of je nu zoekt naar gevelbekleding, terrasconstructies of meubelhout, onze Lariks/Douglas fijnbezaagde planken van 25x250 mm bieden de kwaliteit die u nodig heeft. Bestel vandaag en geef uw project een unieke uitstraling!
ruler-horizontal
4.000, 5.000 mm

Vanaf € 31,80

lariksdouglas-fijnbezaagd-70x200-mm.jpg
Bestel hier uw lariks/douglas fijnbezaagd 70x200 mm balk. Het hout is onbehandeld en heeft een robuuste uitstraling. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is bij ons in meerdere lengtes verkrijgbaar. Hoewel het Lariks/douglas hout onbehandeld is, is het toch geschikt als tuinhout. Het is kwetsbaar voor vocht, dus zwevend monteren is aanbevolen. Het hout is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld eikenhout. Het is daarnaast eenvoudig bewerkbaar hout en heeft een mooie warme kleur en egale vergrijzing.
ruler-horizontal
5.000, 6.000 mm

Vanaf € 60,25

Tuinhout en bouwhout van de hoogste kwaliteit

Ga je aan de slag in de tuin of met een bouwproject? Dan heb je natuurlijk wel tuinhout of bouwhout nodig van de hoogste kwaliteit. Gelukkig vind je een zeer ruim assortiment in onze webshop. Kies de houten planken, balken of palen die geschikt zijn voor jouw klus en bestel ze eenvoudig online. Dan kan je snel verder met je project. Voor je het weet geniet je van het eindresultaat! 

Eindeloze mogelijkheden

Met ons tuinhout en bouwhout kun je alle kanten op. Ga je aan de slag met een project in je tuin? Onze planken, balken en palen zijn perfect geschikt om tuinhekken, schuttingen, pergola’s, bloembakken, tuinmeubilair en nog veel meer mee te maken. Wanneer je bezig bent met een bouwproject is ons bouwhout een mooie oplossing. Maak er bijvoorbeeld een bouwwerk of dakconstructie mee. In ons ruime assortiment vind je planken, balken en palen in verschillende soorten en maten. 

Houten planken

Bij Van Dorp Hout vind je planken van vuren, douglas, bankirai, keruing, Angelim Vermelho en azobé hout. Je kunt zowel onbehandelde als geïmpregneerde of anti-schimmel planken bestellen. Ook kun je kiezen tussen geschaafde en ruwe planken. Van ieder soort plank zijn verschillende formaten beschikbaar. Je begrijpt wel dat je altijd geschikte planken zal kunnen vinden in onze webshop! 

Balken van hout

Wanneer je een stevige constructie wil maken, komen onze houten balken goed van pas. Ga voor douglas of vuren balken, afhankelijk van je project en voorkeuren. In ons assortiment vind je balken in allerlei soorten en formaten. Van dunne tot dikke en lange tot korte balken, bij ons vind je altijd waar je naar op zoek bent. 

Houten palen

Onze douglas houten palen zijn erg handig voor veel verschillende projecten. We verkopen zowel onbehandelde als geïmpregneerde en anti-schimmel palen. Je kunt kiezen voor geschaafde of fijnbezaagde palen. Uiteraard zijn de palen beschikbaar in verschillende formaten. Wil je in plaats van vierkante palen liever ronde palen? Bekijk dan ook eens ons assortiment rondhout

Tuinhout en bouwhout online bestellen

Heb je het perfecte tuinhout of bouwhout voor jouw klus uitgezocht? Dan kun je dit eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wanneer je een grote bestelling doet, kunnen we de producten op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Zo kun jij snel verder met je klus. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...