Tuin- & bouwhout

Sorteer op sort-descending
accoya-geschaafd-68x68-mm.jpg
Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya palen 68x68mm geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De geschaafde palen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.

Vanaf € 114,74

vuren-geschaafd-geimpregneerd-28x45-mm.jpg
Ontdek onze vuren plank met een afmeting van 28x45 mm. De plank is zorgvuldig geschaafd en geïmpregneerd voor optimale duurzaamheid. Deze vuren plank biedt de ideale basis voor uw creatieve ideeën. De plank is afkomstig uit Noord-Europa, waar het wordt geselecteerd voor zijn eigenschappen. Deze vuren plank is ideaal voor een binnenhuisproject, of een tuinconstructie. Met de robuustheid voegt deze plank klasse toe aan elk project. Bestel vandaag uw vuren geschaafd en geïmpregneerde plank.

Vanaf € 4,32

vuren-geschaafd-geimpregneerd-45x120-mm.jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren balk uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes, zoals 3.60 en 4.50 meter. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om de verschillende lengtes te combineren om een optimaal zaagrendement te behalen. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele balk oplevert.

Vanaf € 16,20

vuren-geschaafd-geimpregneerd-kleur-douglas-16x145-mm.jpg
Op zoek naar zachthout? Kies voor Vurenhout. Het hout is geschaafd en geïmpregneerd. De kleur is douglas en de afmetingen zijn 16x145 mm.

Vanaf € 3,78

vuren-piket.jpg
Bent u opzoek naar een vuren piket? Dan is onze 22x34 ruwe piket van 60 cm precies wat u nodig heeft. Deze pikketten zijn gemaakt met zorg en vakmanschap, waardoor ze betrouwbaar en duurzaam zijn voor verschillende toepassingen in uw tuinproject.Het vuren hout dat we gebruiken is van topkwaliteit en staat bekend om zijn stevigheid. Of u nu een hek wilt bouwen, uw tuinpad wilt afbakenen, of andere projecten wilt realiseren, onze piketten zijn geschikt. Bestel vandaag uw piketten en maak uw tuinproject compleet!

Vanaf € 0,77

vuren-geschaafd-geimpregneerd-18x95-mm.jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren tuinplank uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes, zoals 3.60 en 4.50 meter.  Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.

Vanaf € 5,76

vuren-geschaafd-geimpregneerd-28x195-mm.jpg
Bestel hier uw groen geïmpregneerde, kwalitatieve vuren tuinplank uit Noord-Europa. We hebben een ruime voorraad in diverse lengtes, zoals 3.00, 3.60, 4.50 en 5.40 meter. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om de verschillende lengtes te combineren om een optimaal zaagrendement te behalen. Dit hout biedt een mooie tuinplank om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren, zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuinpoort of schutting, maar ook voor een plantenbak of mooie afrastering. Doordat het vurenhout uit Noord-Europa komt, is het van een mooie kwaliteit. Hier kan het hout namelijk rustig groeien wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert.

Vanaf € 13,95

bangkirai-geschaafd-24x-70-mm.jpg
Ontdek ons prachtige Bangkirai geschaafde hout, met afmetingen van 24x70 mm dat niet alleen duurzaamheid biedt, maar ook een fijne uitstraling geeft aan uw projecten. Bangkirai staat bekend om zijn stevigheid en natuurlijke schoonheid. Een uitstekende keuze voor verschillende bouw- en timmerprojecten. Het gladde oppervlak geeft uw creatieve ideeën een extra dimensie en maakt het eenvoudig om mee aan de slag te gaan.Door de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van dit hout biedt het eindeloze mogelijkheden voor uw projecten. Of het nu gaat om het bouwen van een vlonder, terras of meubel, Bangkirai is de perfecte kandidaat! 

Vanaf € 15,25

hardhout-ruw-25x25-mm.jpg
Onze piket van hardhout ruw 100% Azobe gepunt is ideaal wanneer u een wand als afscheiding de juiste stabiliteit en stevigheid wilt geven. U plaatst de piket namelijk achter de wand voor extra stevigheid. De piketpaal heeft een afmeting van 25x25 en is overal gemakkelijk toepasbaar, is duurzaam en geeft uw project extra stabiliteit.

Vanaf € 0,38

schaaldeel-vuren-geimpregneerd.jpg
Vurenhout is afkomstig uit Noord-Europa, waardoor het hout van een mooie kwaliteit is. Hier kan het hout namelijk rustig groeien, wat uiteindelijk een rustige en stabiele plank oplevert. Het hout is (groen) geïmpregneerd en heeft daardoor een langere levensduur. De plank heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt om buiten te gebruiken. We hebben diverse afmetingen beschikbaar, namelijk 20 x 3000 mm (dikte) en 20 x 4000 mm. Uiteraard zagen we ook houten planken op maat.

Vanaf € 12,45

hardhout-geschaafd-28x145-mm.jpg
Deze Angelim Vermelho geschaafde plank biedt vele mogelijkheden om uw ideeën tot leven te brengen. Het gebruik van FSC 100% gecertificeerd Angelim Vermelho hout zorgt voor een lange levensduur en draagt bij aan verwantwoord bosbeheer. Upgrade uw projecten met ons geschaafde Angelim Vermelho hout en geniet van de voordelen die dit duurzame hout met zich mee brengt. Bestel vandaag nog en geef uw project de stevigheid en schoonheid die het verdient.

Vanaf € 20,30

lariksdouglas-geschaafd-19x190-mm.jpg
Ontdek onze Lariks/Douglas geschaafde planken met een afmeting van 19x190 mm. Deze planken zijn perfect voor verschillende bouw en timmerprojecten en bieden duurzaamheid en veelzijdigheid. Lariks/Douglas staat bekend om zijn stevigheid waardoor het de ideale keuze is voor zowel binnen als buiten. De afmetingen van 19x190 mm bieden deze geschaafde planken vele mogelijkheden. Of u nu een schutting, terras of ander project wilt realiseren, Lariks/Douglas geschaafd hout is de perfecte basis. Bestel vandaag uw Lariks/Douglas en til uw project naar een hoger niveau!

Vanaf € 23,99

Tuinhout en bouwhout van de hoogste kwaliteit

Ga je aan de slag in de tuin of met een bouwproject? Dan heb je natuurlijk wel tuinhout of bouwhout nodig van de hoogste kwaliteit. Gelukkig vind je een zeer ruim assortiment in onze webshop. Kies de houten planken, balken of palen die geschikt zijn voor jouw klus en bestel ze eenvoudig online. Dan kan je snel verder met je project. Voor je het weet geniet je van het eindresultaat! 

Eindeloze mogelijkheden

Met ons tuinhout en bouwhout kun je alle kanten op. Ga je aan de slag met een project in je tuin? Onze planken, balken en palen zijn perfect geschikt om tuinhekken, schuttingen, pergola’s, bloembakken, tuinmeubilair en nog veel meer mee te maken. Wanneer je bezig bent met een bouwproject is ons bouwhout een mooie oplossing. Maak er bijvoorbeeld een bouwwerk of dakconstructie mee. In ons ruime assortiment vind je planken, balken en palen in verschillende soorten en maten. 

Houten planken

Bij Van Dorp Hout vind je planken van vuren, douglas, bankirai, keruing, Angelim Vermelho en azobé hout. Je kunt zowel onbehandelde als geïmpregneerde of anti-schimmel planken bestellen. Ook kun je kiezen tussen geschaafde en ruwe planken. Van ieder soort plank zijn verschillende formaten beschikbaar. Je begrijpt wel dat je altijd geschikte planken zal kunnen vinden in onze webshop! 

Balken van hout

Wanneer je een stevige constructie wil maken, komen onze houten balken goed van pas. Ga voor douglas of vuren balken, afhankelijk van je project en voorkeuren. In ons assortiment vind je balken in allerlei soorten en formaten. Van dunne tot dikke en lange tot korte balken, bij ons vind je altijd waar je naar op zoek bent. 

Houten palen

Onze douglas houten palen zijn erg handig voor veel verschillende projecten. We verkopen zowel onbehandelde als geïmpregneerde en anti-schimmel palen. Je kunt kiezen voor geschaafde of fijnbezaagde palen. Uiteraard zijn de palen beschikbaar in verschillende formaten. Wil je in plaats van vierkante palen liever ronde palen? Bekijk dan ook eens ons assortiment rondhout

Tuinhout en bouwhout online bestellen

Heb je het perfecte tuinhout of bouwhout voor jouw klus uitgezocht? Dan kun je dit eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wanneer je een grote bestelling doet, kunnen we de producten op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Zo kun jij snel verder met je klus. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...