Vlonder

Sorteer op sort-descending
fiberdeck-vintage-dekdeel-graphite (1).jpg
Fiberdeck Vintage dekdeel 23x138 - Graphite is een hoogwaardig, duurzaam en stijlvol terrasplankontwerp. Het heeft een afmeting van 23x138 mm en is uitgevoerd in een elegante Graphite kleur. Perfect voor het creëren van een tijdloos en onderhoudsvriendelijk terras.
ruler-horizontal
3.000, 4.000, 5.000 mm

Vanaf € 42,89

fiberdeck-vintage-dekdeel-wenge (1).jpg
Houtcomposiet vlonder? Kies voor het WPC Fiberdeck VINTAGE dekdeel met de kleur Wengé. De VINTAGE-terrasplanken zijn perfect bestand tegen vlekken en ze behouden hun glans gedurende lange tijd, dankzij een co-extrusieproces, dat de plank met een coating van zuiver polyethyleen bedekt om de bekleding volledig waterdicht te maken. Daardoor wordt het onderhoud een stuk eenvoudiger en beperkt het zich tot schoonmaken met water en zeep.
ruler-horizontal
4.000, 5.000 mm

Vanaf € 42,89

2490 Vintage Lunar Grey 23x210 D1.png
Bekijk onze Fiberdeck Vintage Lunar Grey dekdeel met afmetingen van 23x210 mm. De ideale keuze voor een duurzame, subtiele maar toch strakke vlonder. Het dekdeel is van massief houtcomposiet waardoor het weinig onderhoud vraagt en bestand is tegen extreme weersomstandigheden, slijtage, scheuren en vervaging. Ook is het dekdeel gemakkelijk te plaatsen met een clipbevestiging, zo worden de juiste tussenruimtes ook automatisch bepaald. De Vintage Lunar Grey heeft een eigentijds karakter en geeft de plank een subtiele en strakke uitstraling.

Vanaf € 65,85

fiberdeck-vintage-dekdeel-breed-graphite.jpg
Een donkergrijs, onderhoudsarm terras? Kies voor WPC Fiberdeck VINTAGE Graphite dekdelen!Deze VINTAGE-terrasplanken zijn perfect bestand tegen vlekken en ze behouden hun glans gedurende lange tijd, dankzij een co-extrusieproces, dat de plank met een coating van zuiver polyethyleen bedekt om de bekleding volledig waterdicht te maken. Daardoor wordt het onderhoud een stuk eenvoudiger en beperkt het zich tot schoonmaken met water en zeep.

Vanaf € 65,85

Fiberdeck Vintage kantplank 23x138 - Wengé
Fiberdeck Vintage dekdeel 23x138 - Wengé is een hoogwaardige composiet terrasplank met afmetingen van 23x138 mm in een stijlvolle Wengé kleur. Gemaakt van vezelversterkt polymeer en houtmeel, biedt het duurzaamheid en weerstand tegen rot, insecten en vlekken. Het is ideaal voor terrassen, balkons en zwembadomrandingen, met weinig onderhoud en eenvoudige reiniging.

Vanaf € 44,85

fiberon-symmetry-dekdeel-cinnabar.jpg
De Fiberon® Symmetry dekdeel (Cinnabar) zijn gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 50% esdoornvezels en 50% polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m2 in de VS al ruimschoots heeft bewezen. De planken zijn aan alle zijden beschermd tegen vervaging en vlekvorming, door een combinatie van een stabiele Fiberon kern ingekapseld in een onverwoestbare Perma-Tech buitenlaag. De Symmetry dekdelen hebben een strak en gelijkmatig profiel. Voor een hedendaagse uitstraling van uw terras. De kleur Cinnabar heeft een rijke rode uitstraling en is prachtig te combineren rondom uw huis, het is een ware schoonheid.
ruler-horizontal
3.660, 4.880 mm

Vanaf € 84,00

fiberon-symmetry-dekdeel-graphite.jpg
De Symmetry dekdelen hebben een strak en gelijkmatig profiel. Voor een hedendaagse uitstraling van uw terras. De kleur Graphite heeft een rijke, mediumgrijze kleur en voegt een coole verfijning toe aan elke ruimte. Het Fiberon® Symmetry dekdeel (Graphite) is gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 50% esdoornvezels en 50% polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m2 in de VS al ruimschoots heeft bewezen. De planken zijn aan alle zijden beschermd tegen vervaging en vlekvorming, door een combinatie van een stabiele Fiberon kern ingekapseld in een onverwoestbare Perma-Tech buitenlaag. 
ruler-horizontal
3.660, 4.880 mm

Vanaf € 84,00

3D-FB-Sym-WarmSienna_5019_wf.jpg
Dit dekdeel, ook wel bekend als vlonderplank, is een essentieel onderdeel voor het creëren van een prachtig en functioneel terras of vlonder. Met zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en aantrekkelijke uitstraling vormt het dekdeel de perfecte basis voor een buitenruimte.
ruler-horizontal
3.050, 3.660, 4.880 mm

Vanaf € 70,00

fiberon®-symmetry-kantplank.jpg
De kantplank, ook wel bekend als vlonderplank, is een essentieel onderdeel voor het creëren van een prachtig en functioneel terras of vlonder. Met zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en aantrekkelijke uitstraling vormt de kantplank de perfecte basis voor een buitenruimte.
ruler-horizontal
2.440 mm

Vanaf € 58,32

fiberon-horizon-dekdeel-castle-gray.jpg
Houtcomposieten vlonder. Horizontaal dekdeel van Fiberon® in de kleur Castle Gray. Beschikbaar in diverse afmetingen.

Vanaf € 85,28

fiberon®-alu-onderconstructie.jpg
Cobra 5mm boor+verzinker+dieptestop incl. 2x reserve boor

Vanaf € 147,00

Fiberdeck Vintage kantplank 23x138 - Lunar Grey
Bekijk onze Fiberdeck Vintage Lunar Grey kantplank met afmetingen van 23x138 mm. De ideale keuze voor een duurzame, subtiele maar toch strakke vlonder. De kantolank is van massief houtcomposiet waardoor het weinig onderhoud vraagt en bestand is tegen extreme weersomstandigheden, slijtage, scheuren en vervaging. Ook is de kantplank gemakkelijk te plaatsen met een clipbevestiging, zo worden de juiste tussenruimtes ook automatisch bepaald. De Vintage Lunar Grey heeft een eigentijds karakter en geeft de plank een subtiele en strakke uitstraling.Bestel vandaag uw Fiberdeck Vintage Lunar Grey kantplank en geniet jarenlang van uw eigentijds terras!

Vanaf € 44,85

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...