Vlonder

Sorteer op sort-descending
1560_0501_ProtectPlus_Earlgrey_GV_3D_01.jpg
Ons massieve Fiberon Pro-Tect+ dekdeel is de ideale plank voor uw vlonder! Zo heeft de plank een uitstraling van tropisch hardhout dat onderhoudsvriendelijk is en garant staat voor duurzaamheid. De Pro-tect plus plank heeft een opvallende houtstructuur met een diep nerf profiel waardoor het een fijn alternatief is voor traditioneel hout. Dit dekdeel heeft afmetingen van 24x136 in de strakke, maar toch subtiele kleur Earl Grey. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden, slijtage, scheuren en splinteren. Ook kunt u dit dekdeel het eenvoudig monteren met clipbevestigingen wat u veel tijd bespaard!
ruler-horizontal
3.660, 4.880 mm

Vanaf € 75,03

1551 Horizon Ipe D2.jpg
Ons massieve Fiberon Pro-Tect+ Ipé dekdeel is de ideale plank voor uw vlonder! Zo heeft de plank een uitstraling van tropisch hardhout dat onderhoudsvriendelijk is en garant staat voor duurzaamheid. De Pro-tect plus plank heeft een opvallende houtstructuur met een diep nerf profiel waardoor het een fijn alternatief is voor traditioneel hout. Dit dekdeel heeft afmetingen van 24x136 in de kleur Ipé, wat voor een warme uitstraling zorgt. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden, slijtage, scheuren en splinteren. Ook kunt u dit dekdeel het eenvoudig monteren met clipbevestigingen wat u veel tijd bespaard!Bestel vandaag uw Fiberon dekdelen en geniet jarenlang van uw terras!
ruler-horizontal
3.660 mm

Vanaf € 85,28

2573_D1.jpg
De ideale vlonderplank! Onze Fiberon Goodlife met afmetingen van 24x133 in de kleur Brown Bungalow, is onmisbaar bij het maken van een stijlvolle vlonder.Deze plank is duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig, omdat ze is gemaakt van massief composiet. Het Brown Bungalow-ontwerp geeft een warme en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat slijtage, scheuren, rot en splinteren voorkomt. Zo kunt u jarenlang genieten van een duurzaam en stijlvol terras. 
ruler-horizontal
3.660 mm

Vanaf € 58,56

MDE176G_Enhanced_Grain_Golden_Oak_Overhead-Laying-Pattern.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een antieke Golden Oak uitstraling die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk, kleurvast en vereist minimaal onderhoud. Deze kantplan biedt een tijdloze en rustieke charme toe aan uw buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 119,00

MDE176L_Enhanced_Grain_Limed_Oak.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een moderne, maar toch ook en klassieke Limed Oak uitstraling die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een stijlvolle en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 119,00

MDE176C_Enhanced_Grain_Coppered_Oak_Overhead-Laying-Pattern.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een antieke uitstraling die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een stijlvolle en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 119,00

MDE176D_Enhanced_Grain_Smoked_Oak_Overhead-Laying-Pattern.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een luxe Driftwood/Smoked Oak uitstraling die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een luxueus en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 119,00

MDE176A_Enhanced-Grain_Antique-Oak_Overhead-Laying-Pattern.png
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een antieke uitstraling met de kleur Antique Oak die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een antiekeen duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 126,00

Millboard Fascia Board (kantplank) 16x146 - Burnt Cedar/Embered
De Millboard Fascia Board is een hoogwaardige kantplan met afmetingen van 16x146. De kantplank heeft een moderne en strakke uitstraling in de kleur Burnt Cedar/Embered die verweerd eikenhout nabootst. De plank is afgewerkt met een subtiele Lastane® laag, waardoor het slippotentieel flink wordt verlaagd. Daarnaast is de plank bestand tegen verschillende weersomstandigheden wat hem duurzaam maakt. Het product is milieuvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het perfect is voor een antieke en duurzame buitenruimte. Geniet van een terras dat niet alleen prachtig is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds, zodat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsarm en mooi terras.
ruler-horizontal
3.600 mm

Vanaf € 126,00

Producten 25-33 van 33

per pagina
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...