Poeren & cement

Sorteer op sort-descending
623500.jpg
Deze betonpalen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. De palen zijn glad aan alle 4 de zijden. De betonpalen hebben een vaste sponning maat die geschikt is voor zowel een gladde als een smalle motief onderplaat.
€ 31,94
Paaldrager verstelbaar (1).jpg
Onze paaldrager is van sterk verzinkt staal met afmetingen van120x120 mm. Deze metalen paaldrager is alleen geschikt voor lichtgewicht constructies. Deze drager voorkomt het rotten van uw tuinpalen doordat de staander niet nat wordt. Een verstelbare paaldrager wordt ook wel minipoer genoemd.
€ 22,05
Betonpoer facetrand 200x200 / 220x220 mm, h 580 mm wit/grijs
Betonpoer facetrand 200x200 /200x220 nn, h 580 mm wit/grijs.
€ 43,56

Producten 13-15 van 15

per pagina

Poeren en cement voor jouw project

Sta je op het punt om een nieuw project te beginnen? Misschien een nieuwe schutting, vlonder of carport? Het is belangrijk om meteen vanaf de basis goed te beginnen. Met poeren of cement zorg je voor een oersterke basis die stabiliteit en draagkracht biedt. Lees meer over ons assortiment en bestel eenvoudig online. 

De mogelijkheden en voordelen van poeren

Betonnen poeren zijn ideaal om als fundament te gebruiken. Ze vormen een solide basis onder je schutting, tuinpoort, vlonder, pergola, tuinhuisje, carport en andere bouwwerken. Poeren zorgen voor stabiliteit en draagkracht. Bovendien gaan ze lang mee en zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en langdurige belasting. Door de verschillende soorten en maten poeren kun je altijd een goede oplossing vinden voor jouw specifieke project. Door poeren als basis te gebruiken voorkom je bovendien dat er vocht en schimmel in het hout komt. Ben je al overtuigd? 

Wanneer komt cement goed van pas?

Wanneer poeren niet geschikt zijn, is cement een goede oplossing. Cement is perfect voor het vastzetten van palen, hekwerken, speeltoestellen, vlaggenmasten en meer. In ons assortiment vind je sneldrogend cement. Met speedmix (snelbeton) is het object na 15 minuten al verankerd. Dit type cement hoeft niet gemengd te worden. Voeg simpelweg water toe en wacht tot het cement uithardt. Het eindresultaat zal stevig en duurzaam zijn! 

Bekijk ons assortiment en bestel online

Bekijk ons ruime assortiment om geschikte poeren voor jouw project uit te kiezen. Misschien is een betonpoer piramide perfect? Zoek je een cortenpoer of betonpoer haaks? Wanneer je de goede poeren hebt gevonden kun je ze eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bij grote bestellingen leveren wij de producten graag af op locatie. Dit doen we met ons eigen vervoer. Dat is pas service! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan graag klaar om je te helpen. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...