Betonpoer haaks 120x120 mm, h 580 mm

Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 150 mm in de poer, 150 mm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Betonpoer haaks 120x120 mm, h 580 mm
Prijs:
€ 30,00
Voorraad: 30
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 120
Breedte (mm) 580
Lengte (mm) 120
Artikelcategorie Paalhouders en U-ankers
Materiaalcode Beton
Materiaalgroep codes Beton / steen
SKU 463112

Productomschrijving

Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 15 cm in de poer, 15 cm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.

Om lang plezier te hebben van een overkapping, tuinverblijf of tuinkamer, is een goede fundering erg belangrijk. Deze stevige fundering wordt vaak met behulp van betonpoeren gerealiseerd. Betonpoeren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. 

Dankzij betonpoeren is er de mogelijkheid omdat de zachthouten palen zoals Lariks/douglas of Geïmpregneerd Vuren boven de grond toe te passen. Dit verhoogt de levensduur van de totale overkapping.

Betonpoeren kunnen aan de bovenzijde gelijk worden gehouden met het maaiveld. Een andere optie is om de poeren uit te laten steken boven het maaiveld.

Een betonpoer is aan de hand van de volgende stappen te plaatsen:

1. Graaf een gat waarin een betonpoer en tegel past

2. Leg een tegel op de grond, hier komt de betonpoer op te staan.

3. Vul het gat aan met cement en water. Dit zorgt dat er een klomp van de poer, tegel en cement ontstaat.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

cortenpoer.jpg
Dit is de Cortenpoer Original. De poer is verroest en zal in de tuin verder de roestige kleur krijgen. De cortenpoer heeft ronde hoeken en is voorzien van vaste draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook zwart of wit verkrijgbaar.
€ 135,00
cortenpoer-zwart.jpg
Cortenpoer ZWART, RAL 9005 gepoedercoat, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van losse draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook verroest of wit verkrijgbaar.
€ 165,00
cortenpoer-wit.jpg
Cortenpoer WIT, RAL 9016 gepoedercoat, zonder facet, met ronde hoeken. Voorzien van losse draadstang M16. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen. Ook verroest of zwart verkrijgbaar.
€ 165,00

Gerelateerde producten

betonpoer-met-facetrand.jpg
€ 38,10
betonpoer-scherpkantig.jpg
Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 15 cm in de poer, 15 cm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 34,10
betonpoer-scherpkantig.jpg
Betonpoer Antraciet, zonder facet. Voorzien van vaste draadstang M16, 15 cm in de poer, 15 cm boven de poer. Om een paal op de poer te kunnen bevestigen, raden we u aan om een hoogteverstelling mee te bestellen.
€ 45,65
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...