FSC Mix 70% Accoya geschaafd 68x68 gevingerlast

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya palen 68x68mm geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De geschaafde palen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 114,74
Voorraad: 43
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 68
Breedte (mm) 68
Verkoopeenheid M/ST
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Accoya geschaafd
Certificaat groep code FSC TRANS
Basiseenheid M3/ST
Materiaalcode Accoya
Materiaalgroep codes Hout
SKU 726800

Productomschrijving

Als u een zeer exclusieve houtsoort zoekt, dan zijn onze Accoya palen geschikt voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam, het heeft ook een prachtige structuur en is een verantwoord alternatief voor hardhout met unieke eigenschappen. De geschaafde palen hebben een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.

Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De palen zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, daardoor kennen ze nagenoeg geen krimp en uitzetting. Deze paal of ligger is door zijn hoge duurzaamheid goed te gebruiken in uw tuin of als afwerking van uw gevel. Een tip: Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 en verzinkte schroeven. Zwarte vlekken kunnen dan een gevolg zijn. Voorkom dit door een speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven te gebruiken.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...